Koselige sommerhus i Hornbæk

Dykk ned i vårt fantastiske utvalg av feriehus i Hornbæk. Sommerhusene skaper den perfekte rammen for en god ferie.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 4 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Hornbæk

Området rundt Hornbæk byr på utallige spennende severdigheter som f.eks. slottene Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg, som alle er verdt et besøk.

Øresundsakvariet og kunstmuseet Louisiana kan friste med mye interessant. Og de utrolig flotte sandskulpturene i Hundested er også en flott opplevelse for både voksne og barn.

Hornbæks fantastiske natur lokker med skog og strand fulle av aktivitetsmuligheter som løpeturer, fisketurer, surfing, krabbefiske, sykkelturer og piknik. 

Havna i Hornbæk er et flott sted hvor man kan kose seg med en is, kjøpe fersk fisk, la barna leke på lekeplassen og bare nyte den deilige feriestemningen. Det er mange inspirerende butikker som byr på hyggelige shoppingturer. 

Hornbæk ligger heller ikke langt unna København, hvor det er mange opplevelser for både barn og voksne året rundt. Så tar man det med i betraktningen er Hornbæk en perfekt feriedestinasjon.

Hornbæk

Lækre råvarer og mad ved Liseleje og Asserbo

Der findes mange små lokale fødevareproducenter overalt i hele Nordsjælland. Kig indenfor i gårdbutikkerne, og kør ind til siden ved de små vejudsalg og dyk ned i de lokalt producerede frugter og grøntsager. Flere steder i Nordsjælland kan I også besøge mindre vingårde og bryggerier. Kig fx indenfor hos Ørby Vin i Helsinge, eller på Halsnæs Bryghus som udover øl også har forskellige koncerter på programmer.