Dette lekre huset med svømmebasseng, nr. 582, med plass til 14 personer, ligger i Nordsjælland
I det attraktive feriehuset nr. 582 i Nordsjælland finnes det mengder av utendørsaktiviteter, som leketårn og huskestativ.
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, tilbyr også luksushus nr. 582 mengder av utendørsaktiviteter
Stort utvalg av utendørsaktiviteter ved luksushus nr. 582 i Nordsjælland.
Luksushus nr. 582 har en deilig terrasse med gode hagemøbler til 14 personer.
Nyt varmen i badstuen i luksushus nr. 582 til 14 personer
Feriehus 582 har et flott basseng med sklie, et stort innebygd boblebad og en badstue
Sofakroken i luksushus nr. 582 i Nordsjælland.
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, kan du også spille biljard, bordtennis og dart i luksushus nr. 582
Luksushus nr. 582 til 14 personer tilbyr et stort aktivitetsrom med bl.a. biljard og dart
Det er plass til 14 personer i det store lyse oppholdsrommet i luksushus nr. 582.
Luksushus nr. 582 har et flott oppholdsrom.
Oppholdsrom med plass til 14 i luksushus nr. 582.
Kjøkkenet i luksushus nr. 582 er fullt utstyrt så dere lett kan lage mat til 14 personer.
Et av de 5 soverommene i luksushus nr. 582 i Nordsjælland.
Et av badene i luksushus nr. 582
Nyt en grillkveld på terrassen i luksushus nr. 582 i Nordsjælland
På terrassen i feriehus nr. 582 er det plass til 14 personer.
Utendørsaktiviteter rundt feriehus nr. 582.
Besøk luksushus nr. 582 i Nordsjælland.
Det vakre området Nordsjælland innbyr til et opphold i luksushus nr. 582.
Stranden nær luksushus nr. 582.
Den flotte stranden nær luksushus nr. 582 ved Nordsjælland.
Region / Nordsjælland / Hornbæk / nr. 582

Feriehus nr. 582 Hornbæk, Nordsjælland

Avventer evalueringer

Liker dere egenpleie, god mat og morsomme aktiviteter? Da er dette luksuriøse Skanlux-feriehuset med basseng noe for deg, familien og vennene dine. Huset ligger midt mellom feriebyene Hornbæk og Gilleleje og har alt dere trenger, enten dere foretrekker en avslappende eller aktiv ferie. Med husets beliggenhet er det gode muligheter til å oppleve nærområdet, både på sykkel og til fots. Her finner dere blant annet en barnevennlig sandstrand og vakker natur. Det er dessuten et godt utgangspunkt for... Les mer

Forventet forbruk

14 Personer

2 Bad

5 Soverom

4 x seng på hems

Husdyr ikke tillatt

199 Areal

1310 Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/helg fra

kr 15 386,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.
  Forventet forbruk /dag Vi kan dessverre ikke beregne det forventede forbruket for dette huset. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et estimat.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  Svømmebasseng
  Dart
  Vedovn
  Arkade-spillmaskin

  Utendørs fasiliteter

  Leketårn for barn
  Utegrill og hagemøbler
  Huske og sandkasse
  Trampoline
  Sauna
  Utendørs boblebad
  Stik til elbil
  Leirbrann
  Pizzaovn
  Utendørs dusj
  Kaldtvannsbalje

  Konsepter

  Husdyr ikke tillatt
  Røyking ikke tillatt
  EnergiSmart
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  900 m til shopping

  900 m til restaurant

  4500 m til golf

  Luksuriøst feriehus med basseng og flott velvære- og treningsområde

  Liker dere egenpleie, god mat og morsomme aktiviteter? Da er dette luksuriøse Skanlux-feriehuset med basseng noe for deg, familien og vennene dine.

  Huset ligger midt mellom feriebyene Hornbæk og Gilleleje og har alt dere trenger, enten dere foretrekker en avslappende eller aktiv ferie.

  Med husets beliggenhet er det gode muligheter til å oppleve nærområdet, både på sykkel og til fots. Her finner dere blant annet en barnevennlig sandstrand og vakker natur. Det er dessuten et godt utgangspunkt for utflukter i Nordsjælland, og det er heller ikke langt til Københavns mange attraksjoner.

  Hvis dere ønsker en avslappet ferie med fokus på fred og ro for både kropp og sjel, har huset et helt eget luksuriøst velværeområde. Her kan dere veksle mellom det varme uteboblebadet, det iskalde kaldtvannskaret og den dampende, varme badstuen. Ovnen tåler vann, slik at dere også kan ha saunagus. Fra badstuens store panoramavindu er det god utsikt til hagen og hageaktivitetene. Dessuten er det innsyn til bassengrommet fra badstuen.

  I husets flotte bassengrom kan både store og små badenymfer kose seg i bassenget. For å få ut litt energi er det bare å sette utfor vannsklien eller svømme i motstrømsanlegget. Det er også mulig å bruke energien i hagen, der dere finner et 40 m2 stort treningsområde med et velutstyrt anlegg for både kondisjons- og styrketrening. Her kan dere blant annet drive med crossfit med olympiske vektstenger, teste styrken med tauklatring og ringer eller sette kondisen på prøve med de to kamptauene. Det følger med skreddersydde treningsøkter med utgangspunkt i anlegget og det tilhørende utstyret. Det er også tenkt på de minste gjestene som kan bruke mange morsomme timer på både trampolinen, i sandkassen og i leketårnet.

  Midt i huset ligger oppholdsrommet med god plass til at alle gjestene kan spise sammen. Det velutstyrte kjøkkenet har to oppvaskmaskiner, slik at både matlaging og rydding går som en lek. Om dere skal tilberede mat til mange, er det god plass til oppbevaring av matvarer med separat kjøle- og fryseplass.

  Slå dere ned i de behagelige stuemøblene og se en film sammen på den store 65-tommers smart-TV-en, eller nyt varmen fra den flotte peisen der ilden er synlig fra tre sider, slik at flammene kan sees både fra spisebordet og fra stueområdet. Det er mulig å se både danske og internasjonale kanaler på flow-TV.

  Feriehuset har et aktivitetsrom hvor dere kan konkurrere i det meste. Her finner du dart, biljard, bordtennis, bordfotball og en nostalgisk arkademaskin som vil vekke minner hos spillentusiaster. Det er også mulig å spille PlayStation – bare husk å ta med egne spill! Både aktivitetsrommet, stuen, spisestuen, kjøkkenet og bassengrommet er utstyrt med Sonos-anlegg, slik at dere får fantastisk lyd, uansett hva slags musikk dere foretrekker.

  Uansett vær er det massevis av plass til hygge, spising og avslapping på den 118 m2 store, delvis overbygde terrassen med terrassevarmere. Hvis dere vil tilberede feriemiddagen utendørs, er det kun fantasien som setter grenser. Her er det nemlig mange spennende og flotte tilberedningsmuligheter. I tillegg til den tradisjonelle kullgrillen kan dere tilberede fantastiske måltider på den nesten 1 meter brede BonBiza-bålgrillen. Maten kan dessuten tilberedes på den vedfyrte steinovnen, enten dere foretrekker pizza, biff, brød eller ovnsretter.

  I hagen finnes det forskjellige plasser som er perfekte til ro og avslapning. Dere finner f.eks. et koselig loungeområde med pallesofaer og tipipeis – en skikkelig kosekrok, perfekt til å nyte ettermiddags- og kveldssolen. Et annet herlig sted er bålområdet, som legger opp til fredfulle øyeblikk rundt de varme flammene. Det er rikelig med plass til at alle kan samle seg rundt det 120 cm brede bålfatet, der det også er mulig å lage deilig snacks som pinnebrød, popcorn og pannekaker.

  Huset har fem dobbeltrom pluss fire soveplasser fordelt på to hemser, hvor særlig de yngre gjestene liker å overnatte.

  Huset er fullt av herlige aktiviteter med fokus på detaljer – de perfekte rammene for en fantastisk ferie.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Ofte stilte spørsmål om denne typen feriehus

  Hvordan trekkes strøm-, vann- og varmeforbruket?

  Forbruket beregnes ut fra avlesning av målere ved ankomst/avreise. Du kan alltid se gjeldende forbrukspris for oppholdet via leietakerinnloggingen du får når du leier et feriehus.

  Trenger du en kostnadsberegning for et opphold før du bestiller feriehuset, står vårt bookingteam alltid klare til å hjelpe deg. Når du vet hvor stort feriehus du ønsker å leie, når du vil reise og hvor mange som skal reise, kan vi gi deg en prisantydning på forbruket ditt.

  Det skal føles trygt å leie et VillaVilla-feriehus. Over 90 % av VillaVilla-feriehusene er utstyrt med en Vølund-varmepumpe, som leverer ca. 3,5–5 ganger så mye varmeenergi som den bruker i el-energi. Dette betyr at du, sammenlignet med en ferie i et lignende feriehus med for eksempel elektriske varmeovner, ikke vil oppleve den samme prisøkningen hvis energiprisene skulle stige. I husene med luft-til-vann-varmepumper og jordvarme er oppvarmingskostnadene inkludert i strømavregningen.

  Må jeg ta med håndklær og sengetøy selv?

  Det er mulig å kjøpe en sengetøypakke med sengetøy og to håndklær (ett stort og ett lite) for 208 kroner per stk. Alternativt kan du ta med eget.

  Må du ta med egen ved til peisen?

  Ja, du må ta med egen ved til peisen, men du kan som regel kjøpe ved lokalt i små mengder. (Merk: ikke alle hus har peisovn, se husbeskrivelsen).

  Må jeg ta med spill til PlayStation selv?

  Ja. Du må ta med dine egne PlayStation-spill.

  Finnes det barneseng og barnestol?

  Ja. Det finnes alltid én barneseng og én barnestol i husene våre, men du må ta med egen madrass.

  Er det dyner og puter i feriehuset?

  Ja. Det er alltid dyner og puter til antall personer huset tillater. Du må imidlertid ta med egne dyner og puter til barnesenger.

  Er bassenget varmt ved ankomst?

  Ja. Bassenget er alltid oppvarmet til mellom 26–29 grader og er klart til bruk ved ankomst.

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Løvefamilien
  København Zoo
  København Zoo deler attraksjonene sine inn etter jordens ulike kontinenter. Du kan altså oppleve nordiske dyr, som ulven, moskusokser og...

  Tycho Brahe Planetarium udefra
  Tycho Brahe Planetarium
  Vil du dra på tur ut i verdensrommet? Da bør du ta turen innom Tycho Brahe Planetarium. På et 1000...

  Tivoli København
  Tivoli
  Du vil nok gjerne ta turen i alle Tivolis attraksjoner i hvert fall én gang. Da tenker vi at du...

  Bilforlystelse i Sommerland Sjælland
  Sommerland Sjælland
  Det finnes fornøyelsesparker hvor dagen går altfor fort til å få prøvd alle attraksjonene. Slike parker er vel verdt et...

  Nordsjællands Fuglepark
  Nordsjællands Fuglepark
  Omtrent 2000 fugler fra 200 forskjellige arter på et område på 70 000 kvadratmeter. Nordsjællands fuglepark fokuserer spesielt på artsbeskyttelse...

  Louisiana Museum of Modern Art
  Louisiana
  Moderne kunst kan oppleves på Louisiana kunstmuseum. Her flyter arkitektur, natur og kunst sammen. I barnehuset kan barna dine også...

  Imponerende Kronborg Slot
  Kronborg Slot
  På det nasjonalhistoriske museum på Frederiksborg slott kan du oppleve helt ulike stilretninger. Rundt fem hundre års historie og endringer...

  aktivitetsmuligheter i Odsherred, Nordsjælland
  Geopark Odsherred
  Geopark Odsherred formidler regionens natur og kultur. Fra bronsealderen gjennom middelalderen til dagens økologiske jordbruk....

  frederiksborg slott
  Frederiksborg Slott
  På det nasjonalhistoriske museum på Frederiksborg slott kan du oppleve helt ulike stilretninger. Rundt fem hundre års historie og endringer...

  Fredensborg slott
  Fredensborg Slott
  Når kongefamilien befinner seg på Fredensborg slott, er det naturligvis ikke tilgang for turister. Men i juli kan du bli...

  jente i experimentarium
  Experimentarium
  Gjennom de mange interaktive utstillingene på Experimentarium har dere muligheten til å lære om et stort utvalg av fysiske og...

  pjerrot på bakken
  Bakken
  10 km nord for København finner dere Dyrehavsbakken (Bakken) som ligger midt i dyrehagen. På Bakken finnes det noe for...

  Asserbo Slottruin
  Asserbo Slottruin
  Reis tilbake i tid på Asserbo slott. Først et kloster, så et slott og til slutt en ruin. Den beste...

  Leiepris/helg fra
  kr 15 386,00
  Inkl. rengjøring
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.