Sommerhus med basseng i Tisvildeleje

Dra på ferie til vakre Tisvildeleje på Nordsjælland. Vi har et utvalg av flotte feriehus som vil sikre deg en god ferie.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 7 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Tisvildeleje 

Tisvildeleje ligger i Nordsjælland ved Kattegats kyst i et naturskjønt område få kilometer fra Arresø. Her er en av Nordsjællands beste og mest barnevennlige sandstrender. 

Ved Tisvildeleje ligger Danmarks femte største skog, Tisvilde Hegn, som strekker seg helt ut til stranden hvor sanddynene og skogen møtes. Heatherhill, som ligger ved Rågeleje ca. 9 km fra Tisvildeleje, er et populært område for paragliding og brettseiling.

I nærheten av Tisvildeleje finner man bl.a. Helene Kilde, en sunnhetskilde, og Asserbo Slotsruin. Hvis man våger seg litt lengre vekk, kan et besøk i den hyggelige handelsbyen Helsinge anbefales. I Helsinge er det flere hyggelige restauranter og butikker samt museer og andre severdigheter.

En tur til Nordsjællands Fuglepark i Græsted er alltid en sikker vinner for familiens yngste.

I Tisvildeleje og Liseleje, som ligger 9 km unna, er det mange arrangementer fordelt utover året f.eks. markedsdager og konserter. På St. Hans er det fest med fakkeltog og bål på stranden.