Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 716

Feriehus nr. 716 Olpenitz, Tyskland

Dette stilige feriehuset ved Ostseeresort Olpenitz (området er fortsatt under konstruksjon) har plass til 16 personer. I den moderne ferieparken... Les mer

16 Personer

3 Bad

6 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

221 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 17 188,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Huske og sandkasse
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Koselig feriehus med basseng og badstue i Olpenitz ved Østersjøen

  Dette stilige feriehuset ved Ostseeresort Olpenitz (området er fortsatt under konstruksjon) har plass til 16 personer. I den moderne ferieparken ved Østersjøen, kan du tilbringe en fin ferie sammen med venner eller familie. Om sommeren er Østersjøen perfekt til en badeferie. Naturområdene rundt Schlei-bukten er perfekt for en fottur. Hvis du har lyst på kulturopplevelser eller et større matutvalg, kan du dra til den nærliggende byen Kappeln. I byen finner man også flere shoppingmuligheter.

  I dette feriehuset ved Østersjøen kan du slappe av og puste ut i ferien. I huset finnes det to separate soveområder som hvert har et eget bad. Begge områdene har ett dobbeltrom og to rom med to enkeltsenger, slik at både par og venner finner den perfekte soveplassen. Det finnes ytterligere fire soveplasser på hemsen – disse er perfekt til barn som liker å sitte oppe og fjase sammen om kvelden.

  Kjøkkenområdet er utstyrt med moderne apparater, og har nok plass å trylle frem en rett sammen. Rett ved siden av kjøkkenområdet er det et spiseområde med et langbord til alle gjestene. Deretter kommer man til stueområdet, som har et komfortabelt og koselig sofahjørne og en stor TV – perfekt for en rolig og koselig kveld med film eller lesing.

  I tillegg har huset et aktivitetsrom, der dere kan spille om ære og berømmelse, eller bare ha det litt gøy. Spill et slag biljard, arranger turneringer med bordfotball eller spill noe gøy på PlayStation 4. Hvis dere trenger en pause mellom rundene, har rommet en bar med kjøleskap der dere kan hente forfriskninger. Etter en deilig, kald slurk kan spillet fortsette!

  Et høydepunkt i dette feriehuset ved Østersjøen er det nydelige bade- og velværeområdet. Badebassenget er på 18 m2 og har romersk trapp og vannsklie. Man kan også slappe av i både badstue og boblebad! Det betyr at du kan bade, uansett om det regner, snør eller er sol ute. Her finner man også et ekstra bad med dusj.

  Også uteområdet kan brukes: En overbygget terrasse med hagemøbler lokker med deilige, rolige dager utendørs. Sett på grillen på terrassen og nyt en vakker sommerkveld utendørs under den velfortjente ferien i Olpenitz ved Østersjøen!

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 17 188,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.