Feriehus med basseng til 26 personer

Flott feriehus med 8–10 soverom

Denne feriehustypen er et godt valg hvis dere er flere familier som reiser sammen og vil ha masse plass til både barn og voksne.

De fleste av feriehusene våre for 26 personer har hele to aktivitetsrom med diverse aktiviteter som biljard, dart og bordtennis. Flere av feriehusene kan i tillegg tilby bordfotball, airhockey, Playstation 2/3 og Wii. 

Se feriehus til 26 personer

Når dere leier et av feriehusene våre med plass til 26 personer, trenger dere ikke bekymre dere for været. Huset har nemlig både svømmebasseng, boblebad og badstue. Dermed slipper dere å kjede dere, selv om det skulle regne.

Et feriehus med plass til 26 personer krever ikke bare nok soveplasser, men også at resten av fasilitetene er tilpasset et så stort antall mennesker. I tillegg til 8–10 soverom, har feriehusene en hems med 4–6 soveplasser og 3–4 bad.

Feriehusene er også utstyrt med et stort fellesareal med stue og kjøkken, der alle kan samles ved et langbord. Fellesarealet er et godt utgangspunkt for gode og morsomme stunder med venner og familie.