Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 758

Feriehus nr. 758 Krakow am See, Tyskland

Dette stilige feriehuset fra Skanlux, i det nyetablerte feriehusområdet Krakow am See, har plass til 22 personer. Her er det... Les mer

22 Personer

4 Bad

9 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

298 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 22 109,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfotball
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Førsteklasses feriehus med basseng i Krakow am See

  Dette stilige feriehuset fra Skanlux, i det nyetablerte feriehusområdet Krakow am See, har plass til 22 personer. Her er det lagt til rette for en hyggelig ferie med familie eller venner. Uansett årstid tilbyr det vekslende landskapet med både skogkledde åser og skoger rikelige muligheter til aktiviteter.

  Luksusferiehuset har til sammen 22 soveplasser fordelt på ni soverom. Det finnes ytterligere fire soveplasser på hemsen – som er spesielt populær blant barn og ungdom. I utformingen av huset er det lagt vekt på familievennlighet. De ni soverommene er fordelt på tre soverområder med hvert sitt separate bad. Til sammen har huset fire baderom.

  Du kan ikke bare bade på stranden som ligger kun en rusletur unna, men også i husets eget lille badeland. Badenymfer og vannelskere i alle aldre kan plaske, svømme og herje av hjertens lyst i svømmebassenget på 20 m2. Hvis du vil ta det litt roligere, innbyr badstuen og boblebadet til herlig avslapning. Spesielt i den kaldere årstiden er den deilige varmen en luksus du ikke vil gå glipp av.

  Etter at du er ferdig med bading og avslapning, er det klart for spill og moro i aktivitetsrommet. Her kan konkurranselystne i alle aldre ha det gøy med bordtennis, fotballbord, biljard og dart. Dersom en duell skulle bli litt for intens, kan du i en turneringspause styrke deg ved baren som har eget kjøleskap med forfriskende drikke og små snacks, slik at du raskt blir klar til neste runde.

  Hjertet i luksusferiehuset er det åpent utformede oppholds- og spiseområdet med tilknyttet kjøkken. De lyse rommene er moderne innredet. Det store kjøkkenet er selvfølgelig tilpasset behovene til en stor gruppe gjester. Det har rikelig med plass til mange kokker og kjøkkenhjelpere, og har, i tillegg til basisutstyr av høy kvalitet, dobbelt opp av noen kjøkkenapparater, som for eksempel ovn eller kjøleskap.

  Har man lyst til å spise utendørs, kan man gjøre det på den romslige og delvis overbygde terrassen. Sett på grillen på den store terrassen, og nyt en fin kveld på den velfortjente ferieturen.

  Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Planløsning er korrekt.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som kreves inn ved ankomst. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/uke fra
  kr 22 109,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.