Nyt varmen i boblebadet i luksushus nr. 758 i Tyskland
Feriehus 758 har et flott basseng med sklie, et stort innebygd boblebad og en badstue
Nyt varmen i badstuen i luksushus nr. 758 til 22 personer
Dette lekre huset med svømmebasseng, nr. 758, med plass til 22 personer, ligger i Tyskland
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, kan du også spille biljard, bordtennis og dart i luksushus nr. 758
Feriehus nr. 758 har egen bar
Sofakroken i luksushus nr. 758 i Tyskland.
Sofaen i luksushus nr. 758 i Tyskland er perfekt for å hygge seg med et brettspill eller se en film sammen.
Det er plass til 22 personer i det store lyse oppholdsrommet i luksushus nr. 758.
Luksushus nr. 758 har et flott oppholdsrom.
Kjøkkenet i luksushus nr. 758 er fullt utstyrt så dere lett kan lage mat til 22 personer.
Kjøkkenet i luksushus nr. 758 er godt innrettet.
Et av de 9 soverommene i luksushus nr. 758 i Tyskland.
Noen av de 22 soveplassene i luksushus nr. 758 finnes på hems
Et av badene i luksushus nr. 758
Luksushus nr. 758 har en deilig terrasse med gode hagemøbler til 22 personer.
I det attraktive feriehuset nr. 758 i Tyskland finnes det mengder av utendørsaktiviteter, som leketårn og huskestativ.
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, tilbyr også luksushus nr. 758 mengder av utendørsaktiviteter
Stort utvalg av utendørsaktiviteter ved luksushus nr. 758 i Tyskland.
Besøk luksushus nr. 758 i Tyskland.
Det vakre området Tyskland innbyr til et opphold i luksushus nr. 758.
Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 758

Feriehus nr. 758 Krakow am See, Tyskland

Avventer evalueringer

Dette stilige feriehuset fra Skanlux, i det nyetablerte feriehusområdet Krakow am See, har plass til 22 personer. Her er det lagt til rette for en hyggelig ferie med familie eller venner. Uansett årstid tilbyr det vekslende landskapet med både skogkledde åser og skoger rikelige muligheter til aktiviteter. Luksusferiehuset har til sammen 22 soveplasser fordelt på ni soverom. Det finnes ytterligere fire soveplasser på hemsen – som er spesielt populær blant barn og ungdom. I utformingen av huset er det lagt vekt... Les mer

Forventet forbruk

22 Personer

4 Bad

9 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

298 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/helg fra

kr 17 683,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.
  Forventet forbruk /dag Vi kan dessverre ikke beregne det forventede forbruket for dette huset. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et estimat.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfotball
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  EnergiSmart
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Førsteklasses feriehus med basseng i Krakow am See

  Dette stilige feriehuset fra Skanlux, i det nyetablerte feriehusområdet Krakow am See, har plass til 22 personer. Her er det lagt til rette for en hyggelig ferie med familie eller venner. Uansett årstid tilbyr det vekslende landskapet med både skogkledde åser og skoger rikelige muligheter til aktiviteter.

  Luksusferiehuset har til sammen 22 soveplasser fordelt på ni soverom. Det finnes ytterligere fire soveplasser på hemsen – som er spesielt populær blant barn og ungdom. I utformingen av huset er det lagt vekt på familievennlighet. De ni soverommene er fordelt på tre soverområder med hvert sitt separate bad. Til sammen har huset fire baderom.

  Du kan ikke bare bade på stranden som ligger kun en rusletur unna, men også i husets eget lille badeland. Badenymfer og vannelskere i alle aldre kan plaske, svømme og herje av hjertens lyst i svømmebassenget på 20 m2. Hvis du vil ta det litt roligere, innbyr badstuen og boblebadet til herlig avslapning. Spesielt i den kaldere årstiden er den deilige varmen en luksus du ikke vil gå glipp av.

  Etter at du er ferdig med bading og avslapning, er det klart for spill og moro i aktivitetsrommet. Her kan konkurranselystne i alle aldre ha det gøy med bordtennis, fotballbord, biljard og dart. Dersom en duell skulle bli litt for intens, kan du i en turneringspause styrke deg ved baren som har eget kjøleskap med forfriskende drikke og små snacks, slik at du raskt blir klar til neste runde.

  Hjertet i luksusferiehuset er det åpent utformede oppholds- og spiseområdet med tilknyttet kjøkken. De lyse rommene er moderne innredet. Det store kjøkkenet er selvfølgelig tilpasset behovene til en stor gruppe gjester. Det har rikelig med plass til mange kokker og kjøkkenhjelpere, og har, i tillegg til basisutstyr av høy kvalitet, dobbelt opp av noen kjøkkenapparater, som for eksempel ovn eller kjøleskap.

  Har man lyst til å spise utendørs, kan man gjøre det på den romslige og delvis overbygde terrassen. Sett på grillen på den store terrassen, og nyt en fin kveld på den velfortjente ferieturen.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som trekkes fra depositumet ved oppgjør. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Ofte stilte spørsmål om denne typen feriehus

  Hvordan trekkes strøm-, vann- og varmeforbruket?

  Forbruket beregnes ut fra avlesning av målere ved ankomst/avreise. Du kan alltid se gjeldende forbrukspris for oppholdet via leietakerinnloggingen du får når du leier et feriehus.

  Trenger du en kostnadsberegning for et opphold før du bestiller feriehuset, står vårt bookingteam alltid klare til å hjelpe deg. Når du vet hvor stort feriehus du ønsker å leie, når du vil reise og hvor mange som skal reise, kan vi gi deg en prisantydning på forbruket ditt.

  Det skal føles trygt å leie et VillaVilla-feriehus. Over 90 % av VillaVilla-feriehusene er utstyrt med en Vølund-varmepumpe, som leverer ca. 3,5–5 ganger så mye varmeenergi som den bruker i el-energi. Dette betyr at du, sammenlignet med en ferie i et lignende feriehus med for eksempel elektriske varmeovner, ikke vil oppleve den samme prisøkningen hvis energiprisene skulle stige. I husene med luft-til-vann-varmepumper og jordvarme er oppvarmingskostnadene inkludert i strømavregningen.

  Må jeg ta med håndklær og sengetøy selv?

  Det er mulig å kjøpe en sengetøypakke med sengetøy og to håndklær (ett stort og ett lite) for 208 kroner per stk. Alternativt kan du ta med eget.

  Må du ta med egen ved til peisen?

  Ja, du må ta med egen ved til peisen, men du kan som regel kjøpe ved lokalt i små mengder. (Merk: ikke alle hus har peisovn, se husbeskrivelsen).

  Må jeg ta med spill til PlayStation selv?

  Ja. Du må ta med dine egne PlayStation-spill.

  Finnes det barneseng og barnestol?

  Ja. Det finnes alltid én barneseng og én barnestol i husene våre, men du må ta med egen madrass.

  Er det dyner og puter i feriehuset?

  Ja. Det er alltid dyner og puter til antall personer huset tillater. Du må imidlertid ta med egne dyner og puter til barnesenger.

  Er bassenget varmt ved ankomst?

  Ja. Bassenget er alltid oppvarmet til mellom 26–29 grader og er klart til bruk ved ankomst.

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/helg fra
  kr 17 683,00
  Inkl. rengjøring
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.