Dette lekre huset med svømmebasseng, nr. 757, med plass til 16 personer, ligger i Tyskland
Feriehus 757 har et flott basseng med sklie, et stort innebygd boblebad og en badstue
Det flotte bassenget i luksushus nr. 757 til 16 personer
Nyt varmen i badstuen i luksushus nr. 757 til 16 personer
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, kan du også spille biljard, bordtennis og dart i luksushus nr. 757
Luksushus nr. 757 til 16 personer tilbyr et stort aktivitetsrom med bl.a. biljard og dart
Feriehus nr. 757 har egen bar
Sofakroken i luksushus nr. 757 i Tyskland.
Det er plass til 16 personer i det store lyse oppholdsrommet i luksushus nr. 757.
Kjøkkenet i luksushus nr. 757 er fullt utstyrt så dere lett kan lage mat til 16 personer.
Et av de 6 soverommene i luksushus nr. 757 i Tyskland.
Noen av de 16 soveplassene i luksushus nr. 757 finnes på hems
Det romslige inngangspartiet til luksushus nr. 757 i Tyskland
Et av badene i luksushus nr. 757
Luksushus nr. 757 har en deilig terrasse med gode hagemøbler til 16 personer.
I det attraktive feriehuset nr. 757 i Tyskland finnes det mengder av utendørsaktiviteter, som leketårn og huskestativ.
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, tilbyr også luksushus nr. 757 mengder av utendørsaktiviteter
Stort utvalg av utendørsaktiviteter ved luksushus nr. 757 i Tyskland.
Besøk luksushus nr. 757 i Tyskland.
Det vakre området Tyskland innbyr til et opphold i luksushus nr. 757.
Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 757

Feriehus nr. 757 Krakow am See, Tyskland

Avventer evalueringer

Dette stilige feriehuset, i det nyetablerte feriehusområdet Krakow am See, har rikelig med plass til 16 personer. Her kan du tilbringe en fin ferie sammen med venner eller familie. Om sommeren innbyr innsjøen til badeferie, i den kalde årstiden tilbyr det vekslende landskapet, med skogkledde åser, skogholt og skoger, med rikelige muligheter til friluftsaktiviteter. Dette velutstyrte feriehuset tilbyr den perfekte roen for din avslappende ferie. I dette luksushuset finnes det to separate soveområder som hvert har et eget bad. Begge områdene... Les mer

Forventet forbruk

16 Personer

3 Bad

6 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

221 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/helg fra

kr 14 008,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.
  Forventet forbruk /dag Vi kan dessverre ikke beregne det forventede forbruket for dette huset. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et estimat.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfotball
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  EnergiSmart
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Nydelig feriehus med svømmebasseng og sauna i Krakow am See

  Dette stilige feriehuset, i det nyetablerte feriehusområdet Krakow am See, har rikelig med plass til 16 personer. Her kan du tilbringe en fin ferie sammen med venner eller familie. Om sommeren innbyr innsjøen til badeferie, i den kalde årstiden tilbyr det vekslende landskapet, med skogkledde åser, skogholt og skoger, med rikelige muligheter til friluftsaktiviteter.

  Dette velutstyrte feriehuset tilbyr den perfekte roen for din avslappende ferie. I dette luksushuset finnes det to separate soveområder som hvert har et eget bad. Begge områdene har ett dobbeltrom og to rom med to enkeltsenger, slik at både par og venner finner den perfekte soveplassen. Det finnes ytterligere fire soveplasser på loftet – disse er perfekt til barn som liker å sitte oppe og fjase sammen om kvelden.

  Et høydepunkt i dette feriehuset er bade- og velværeområdet. Badebassenget har romersk trapp og vannsklie. Badstuen og boblebadet vil gjøre ferien din enda mer behagelig. Det betyr at du kan bade, uansett om det regner, snør eller er sol ute. Det er også et ekstra bad med dusj i bassengområdet.

  I tillegg har huset et aktivitetsrom, der dere kan spille om ære og berømmelse, eller bare ha det litt gøy. Spill et slag biljard, arranger turneringer med bordfotball eller ved bordtennisbordet. Hvis noen trenger en pause mellom rundene, har huset en bar med integrert kjøleskap som mange vil sette pris på. Etter en deilig, kald slurk kan spillet fortsette!

  Kjøkkenområdet er utstyrt med moderne apparater, og har mer enn nok plass å trylle frem en bedre middag til alle sammen. Rett ved siden av kjøkkenområdet er det et spiseområde med langbord.
  Deretter åpner rommet seg mot stueområdet, som har et komfortabelt sofahjørne og en stor TV som er det perfekte stedet å tilbringe en koselig feriekveld sammen.

  Også uteområdet er inviterende: En delvis overbygget terrasse med hagemøbler, gjør det fristende å nyte solskinnsdager i det fri. Sett på grillen på den store terrassen og nyt en fin kveld på den velfortjente ferieturen.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som trekkes fra depositumet ved oppgjør. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Ofte stilte spørsmål om denne typen feriehus

  Hvordan trekkes strøm-, vann- og varmeforbruket?

  Forbruket beregnes ut fra avlesning av målere ved ankomst/avreise. Du kan alltid se gjeldende forbrukspris for oppholdet via leietakerinnloggingen du får når du leier et feriehus.

  Trenger du en kostnadsberegning for et opphold før du bestiller feriehuset, står vårt bookingteam alltid klare til å hjelpe deg. Når du vet hvor stort feriehus du ønsker å leie, når du vil reise og hvor mange som skal reise, kan vi gi deg en prisantydning på forbruket ditt.

  Det skal føles trygt å leie et VillaVilla-feriehus. Over 90 % av VillaVilla-feriehusene er utstyrt med en Vølund-varmepumpe, som leverer ca. 3,5–5 ganger så mye varmeenergi som den bruker i el-energi. Dette betyr at du, sammenlignet med en ferie i et lignende feriehus med for eksempel elektriske varmeovner, ikke vil oppleve den samme prisøkningen hvis energiprisene skulle stige. I husene med luft-til-vann-varmepumper og jordvarme er oppvarmingskostnadene inkludert i strømavregningen.

  Må jeg ta med håndklær og sengetøy selv?

  Det er mulig å kjøpe en sengetøypakke med sengetøy og to håndklær (ett stort og ett lite) for 208 kroner per stk. Alternativt kan du ta med eget.

  Må du ta med egen ved til peisen?

  Ja, du må ta med egen ved til peisen, men du kan som regel kjøpe ved lokalt i små mengder. (Merk: ikke alle hus har peisovn, se husbeskrivelsen).

  Må jeg ta med spill til PlayStation selv?

  Ja. Du må ta med dine egne PlayStation-spill.

  Finnes det barneseng og barnestol?

  Ja. Det finnes alltid én barneseng og én barnestol i husene våre, men du må ta med egen madrass.

  Er det dyner og puter i feriehuset?

  Ja. Det er alltid dyner og puter til antall personer huset tillater. Du må imidlertid ta med egne dyner og puter til barnesenger.

  Er bassenget varmt ved ankomst?

  Ja. Bassenget er alltid oppvarmet til mellom 26–29 grader og er klart til bruk ved ankomst.

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/helg fra
  kr 14 008,00
  Inkl. rengjøring
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.