Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 756

Feriehus nr. 756 Krakow am See, Tyskland

Et superkoselig luksusferiehus bygget av Skanlux. -Det ideelle stedet for en herlig ferie året rundt. Feriehuset ligger i Krakow am... Les mer

16 Personer

3 Bad

6 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

221 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 17 490,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfotball
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Stilig luksusferiehus ved Krakowsjøen

  Et superkoselig luksusferiehus bygget av Skanlux. -Det ideelle stedet for en herlig ferie året rundt. Feriehuset ligger i Krakow am See i Mecklenburg-Vorpommern. Ved bredden av Krakowsjøen ligger et av de eldste klimatiske kurstedene i Mecklenburg-Vorpommern, det perfekte reisemålet for unge og gamle. Det vekslende landskapet med frodiggrønne enger og idylliske innsjøer tilbyr utallige muligheter for friluftsaktiviteter og kroppslig og sjelelig avkobling.

  Dette feriehuset har plass til 16 personer, som kan sove bekvemt i de seks dobbeltrommene eller på det ombygde loftet (med fire overnattingsmuligheter - som egner seg best for barn).
  I dette luksusferiehuset finner man et rikholdig underholdningstilbud. Det er utstyrt med et eget badeland med svømmebasseng og motstrømsanlegg, vannsklie, sauna og boblebad. Her kan små og store bade i timevis.

  Aktivitetsrommet i feriehuset tilbyr et morsomt spillutvalg: Biljard, bordfotball, bordtennis og dart. Store og små gjester kommer til å bli begeistret! Dersom en duell skulle bli litt for hissig, kan man i en turneringspause styrke seg ved baren som har kjøleskap med forfriskende drikke og små snacks, slik at man raskt blir klar til neste runde.

  Luksusferiehuset har et trivelig kombinert kjøkken-/oppholdsrom. Fra spisebordet har man utsikt til de badende i bassenget og til det koselige sofahjørnet med TV. Her kan man kose seg med et glass vin, mens man ser på at hobbykokkene lager mat. I det velutstyrte kjøkkenet er det ikke noe problem å tilberede måltider til hele gruppen.

  Feriehuset har totalt 3 bad.

  Også uteområdet er inviterende: En overbygget terrasse med hagemøbler, gjør det fristende å nyte solskinnsdager i det fri. Sett på grillen på den store terrassen og nyt en fin kveld på den velfortjente ferieturen.

  Området blir ferdig utbygd mot slutten av 2023.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som kreves inn ved ankomst. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/uke fra
  kr 17 490,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.