Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 750

Feriehus nr. 750 Krakow am See, Tyskland

Har du noen gang vurdert å ta turen til et VillaVilla-hus i Tyskland? Enten du har det eller ei, er... Les mer

18 Personer

3 Bad

7 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

242 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 18 831,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Koselig VillaVilla-hus med basseng i nærheten av sjøen i Krakow am See

  Har du noen gang vurdert å ta turen til et VillaVilla-hus i Tyskland? Enten du har det eller ei, er det definitivt noe du bør gjøre. Dette huset ligger i vakre Krakow am See i Nordtyskland, ikke langt fra Danmark.
  Besøk dette vakre VillaVilla-huset med 17 venner, familiemedlemmer eller kolleger. Huset byr på en blanding av morsomme og avslappende aktiviteter, med noe for enhver smak.

  De badeglade gjestene kan glede seg til en dukkert i det innendørs bassenget med vannsklie, som er en sikker vinner blant de minste. I Krakow am See er det dessuten en innsjø dere kan bade i. Alt ligger med andre ord til rette for timevis med bading.

  I huset er det mange muligheter til at hele familien eller vennegjengen kan samles til en spillturnering. Det er bare å gå inn i aktivitetsrommet, der dere kan finne et biljardbord, bordfotball, bordtennis, dart og en spillkonsoll. De klassiske kveldene med brettspill har blitt oppgradert – med 100 % underholdningsgaranti.

  Når dere er slitne etter en lang og spennende turnering, kan dere slappe av i husets boblebad og badstue. Her kan dere senke skuldrene og nyte roen. De som vil ta seg noe godt å drikke etter alle aktivitetene og moroa, kan besøke husets bar.

  Har dere noen gang sett et spisebord med plass til 18 personer? Ikke? I VillaVilla-huset kan hele gjengen samle seg rundt bordet til et smakfullt måltid. Etter maten kan dere slå dere ned i sofaene i kjøkken- og fellesrommet og se en god film.

  Når været tillater det, kan maten tilberedes utendørs på grillen og spises på terrassen. Samtidig kan dere nyte den vakre solnedgangen – dette er oppskriften på den perfekte ferien.
  VillaVilla-huset har sju soverom og en hems, med plass til 18 personer totalt. Barna kan glede seg til å sove på hems i løpet av ferien. Huset har tre bad.

  Området blir ferdig utbygd mot slutten av 2023. Planløsning er korrekt.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som kreves inn ved ankomst. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/uke fra
  kr 18 831,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.