Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Demo bilde Demo bilde
Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 759

Feriehus nr. 759 Krakow am See, Tyskland

Har du noen gang besøkt et VillaVilla-hus i Tyskland? Tyskland er et fantastisk land å feriere i, og området der... Les mer

18 Personer

3 Bad

7 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

242 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 18 831,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfotball
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Har du noen gang besøkt et VillaVilla-hus i Tyskland? Tyskland er et fantastisk land å feriere i, og området der dette VillaVilla-huset ligger, Krakow am See, er intet unntak. Twice as nice finnes altså også i Tyskland, og dette feriehuset er verdt et besøk med både familie og venner. Huset byr på en ferie med både aktiviteter og underholdning for alle aldre. Badeløvene kan ta seg en dukkert i minisvømmehallen med basseng og vannsklie. Fordelen med innendørs basseng er at det blir bading uansett vær. Hvis været tillater det, er det dessuten mulig å bade i den nærliggende sjøen. Det er med andre ord mye å finne på for badeglade VillaVilla-gjester. De spilleglade kommer heller ikke til å kjede seg, da huset byr på flere forskjellige spill. VillaVilla-huset har et aktivitetsrom der dere kan konkurrere i bordtennis, bordfotball, biljard og dart. Det finnes noe for enhver smak. Spill og moro i timevis er 100 % garantert. Hvis dere foretrekker å lene dere tilbake og slappe av, kan dere ta turen til badstuen eller boblebadet. Etter en avslappende stund i boblebadet kan dere nyte en drink i husets bar. Her kan dere tilberede favorittdrinkene deres eller ta et glass vin eller øl (husk å ta med ingrediensene selv). På kjøkken- og fellesrommet er det plass til at alle gjestene kan samle seg til et godt måltid rundt det lange bordet eller slå seg ned på sofaen og se en film på flatskjermen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt dere trenger til å lage favorittrettene deres. Hvis været er bra, kan maten tilberedes på terrassen. Her er det både grill og hagemøbler, slik at dere kan nyte maten i det gode været, omringet av vakker natur. Huset har plass til 18 gjester og opptil to kjæledyr. Soveplassene er fordelt på sju soverom og en hems, som er en sikker vinner blant barn og unge. VillaVilla-huset har tre bad.

  Har du noen gang besøkt et VillaVilla-hus i Tyskland? Tyskland er et fantastisk land å feriere i, og området der dette VillaVilla-huset ligger, Krakow am See, er intet unntak.
  Twice as nice finnes altså også i Tyskland, og dette feriehuset er verdt et besøk med både familie og venner. Huset byr på en ferie med både aktiviteter og underholdning for alle aldre.

  Badeløvene kan ta seg en dukkert i minisvømmehallen med basseng og vannsklie. Fordelen med innendørs basseng er at det blir bading uansett vær. Hvis været tillater det, er det dessuten mulig å bade i den nærliggende sjøen. Det er med andre ord mye å finne på for badeglade VillaVilla-gjester.

  De spilleglade kommer heller ikke til å kjede seg, da huset byr på flere forskjellige spill. VillaVilla-huset har et aktivitetsrom der dere kan konkurrere i bordtennis, bordfotball, biljard og dart. Det finnes noe for enhver smak. Spill og moro i timevis er 100 % garantert.
  Hvis dere foretrekker å lene dere tilbake og slappe av, kan dere ta turen til badstuen eller boblebadet. Etter en avslappende stund i boblebadet kan dere nyte en drink i husets bar. Her kan dere tilberede favorittdrinkene deres eller ta et glass vin eller øl (husk å ta med ingrediensene selv).

  På kjøkken- og fellesrommet er det plass til at alle gjestene kan samle seg til et godt måltid rundt det lange bordet eller slå seg ned på sofaen og se en film på flatskjermen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt dere trenger til å lage favorittrettene deres.

  Hvis været er bra, kan maten tilberedes på terrassen. Her er det både grill og hagemøbler, slik at dere kan nyte maten i det gode været, omringet av vakker natur.

  Huset har plass til 18 gjester og opptil to kjæledyr. Soveplassene er fordelt på sju soverom og en hems, som er en sikker vinner blant barn og unge. VillaVilla-huset har tre bad.

  Vær oppmerksom på at bildene er demobilder, da huset er under oppbygging, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Området blir ferdig utbygd mot slutten av 2023. Planløsning er korrekt.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som kreves inn ved ankomst. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/uke fra
  kr 18 831,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.