Det er plass til 18 personer i det store lyse oppholdsrommet i luksushus nr. 759.
Feriehus 759 har et flott basseng med sklie, et stort innebygd boblebad og en badstue
Nyt varmen i boblebadet i luksushus nr. 759 i Tyskland
Dette lekre huset med svømmebasseng, nr. 759, med plass til 18 personer, ligger i Tyskland
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, kan du også spille biljard, bordtennis og dart i luksushus nr. 759
Luksushus nr. 759 til 18 personer tilbyr et stort aktivitetsrom med bl.a. biljard og dart
Aktivitetsrom i luksushus nr. 759 med 7 soverom og plass til 18 personer.
Feriehus nr. 759 har egen bar
Sofakroken i luksushus nr. 759 i Tyskland.
Luksushus nr. 759 har et flott oppholdsrom.
Kjøkkenet i luksushus nr. 759 er fullt utstyrt så dere lett kan lage mat til 18 personer.
Kjøkkenet i luksushus nr. 759 er godt innrettet.
Det romslige inngangspartiet til luksushus nr. 759 i Tyskland
Et av badene i luksushus nr. 759
Et av de 7 soverommene i luksushus nr. 759 i Tyskland.
Luksushus nr. 759 har en deilig terrasse med gode hagemøbler til 18 personer.
I det attraktive feriehuset nr. 759 i Tyskland finnes det mengder av utendørsaktiviteter, som leketårn og huskestativ.
I tillegg til alle aktivitetsmulighetene i husets bassengavdeling, tilbyr også luksushus nr. 759 mengder av utendørsaktiviteter
Stort utvalg av utendørsaktiviteter ved luksushus nr. 759 i Tyskland.
Utendørsaktiviteter rundt feriehus nr. 759.
Besøk luksushus nr. 759 i Tyskland.
Det vakre området Tyskland innbyr til et opphold i luksushus nr. 759.
Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 759

Feriehus nr. 759 Krakow am See, Tyskland

Avventer evalueringer

Har du noen gang besøkt et VillaVilla-hus i Tyskland? Tyskland er et fantastisk land å feriere i, og området der dette VillaVilla-huset ligger, Krakow am See, er intet unntak. Twice as nice finnes altså også i Tyskland, og dette feriehuset er verdt et besøk med både familie og venner. Huset byr på en ferie med både aktiviteter og underholdning for alle aldre. Badeløvene kan ta seg en dukkert i minisvømmehallen med basseng og vannsklie. Fordelen med innendørs basseng er at det... Les mer

Forventet forbruk

18 Personer

3 Bad

7 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

242 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/helg fra

kr 15 305,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.
  Forventet forbruk /dag Vi kan dessverre ikke beregne det forventede forbruket for dette huset. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et estimat.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfotball
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  EnergiSmart
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Har du noen gang besøkt et VillaVilla-hus i Tyskland? Tyskland er et fantastisk land å feriere i, og området der dette VillaVilla-huset ligger, Krakow am See, er intet unntak. Twice as nice finnes altså også i Tyskland, og dette feriehuset er verdt et besøk med både familie og venner. Huset byr på en ferie med både aktiviteter og underholdning for alle aldre. Badeløvene kan ta seg en dukkert i minisvømmehallen med basseng og vannsklie. Fordelen med innendørs basseng er at det blir bading uansett vær. Hvis været tillater det, er det dessuten mulig å bade i den nærliggende sjøen. Det er med andre ord mye å finne på for badeglade VillaVilla-gjester. De spilleglade kommer heller ikke til å kjede seg, da huset byr på flere forskjellige spill. VillaVilla-huset har et aktivitetsrom der dere kan konkurrere i bordtennis, bordfotball, biljard og dart. Det finnes noe for enhver smak. Spill og moro i timevis er 100 % garantert. Hvis dere foretrekker å lene dere tilbake og slappe av, kan dere ta turen til badstuen eller boblebadet. Etter en avslappende stund i boblebadet kan dere nyte en drink i husets bar. Her kan dere tilberede favorittdrinkene deres eller ta et glass vin eller øl (husk å ta med ingrediensene selv). På kjøkken- og fellesrommet er det plass til at alle gjestene kan samle seg til et godt måltid rundt det lange bordet eller slå seg ned på sofaen og se en film på flatskjermen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt dere trenger til å lage favorittrettene deres. Hvis været er bra, kan maten tilberedes på terrassen. Her er det både grill og hagemøbler, slik at dere kan nyte maten i det gode været, omringet av vakker natur. Huset har plass til 18 gjester og opptil to kjæledyr. Soveplassene er fordelt på sju soverom og en hems, som er en sikker vinner blant barn og unge. VillaVilla-huset har tre bad.

  Har du noen gang besøkt et VillaVilla-hus i Tyskland? Tyskland er et fantastisk land å feriere i, og området der dette VillaVilla-huset ligger, Krakow am See, er intet unntak.
  Twice as nice finnes altså også i Tyskland, og dette feriehuset er verdt et besøk med både familie og venner. Huset byr på en ferie med både aktiviteter og underholdning for alle aldre.

  Badeløvene kan ta seg en dukkert i minisvømmehallen med basseng og vannsklie. Fordelen med innendørs basseng er at det blir bading uansett vær. Hvis været tillater det, er det dessuten mulig å bade i den nærliggende sjøen. Det er med andre ord mye å finne på for badeglade VillaVilla-gjester.

  De spilleglade kommer heller ikke til å kjede seg, da huset byr på flere forskjellige spill. VillaVilla-huset har et aktivitetsrom der dere kan konkurrere i bordtennis, bordfotball, biljard og dart. Det finnes noe for enhver smak. Spill og moro i timevis er 100 % garantert.
  Hvis dere foretrekker å lene dere tilbake og slappe av, kan dere ta turen til badstuen eller boblebadet. Etter en avslappende stund i boblebadet kan dere nyte en drink i husets bar. Her kan dere tilberede favorittdrinkene deres eller ta et glass vin eller øl (husk å ta med ingrediensene selv).

  På kjøkken- og fellesrommet er det plass til at alle gjestene kan samle seg til et godt måltid rundt det lange bordet eller slå seg ned på sofaen og se en film på flatskjermen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt dere trenger til å lage favorittrettene deres.

  Hvis været er bra, kan maten tilberedes på terrassen. Her er det både grill og hagemøbler, slik at dere kan nyte maten i det gode været, omringet av vakker natur.

  Huset har plass til 18 gjester og opptil to kjæledyr. Soveplassene er fordelt på sju soverom og en hems, som er en sikker vinner blant barn og unge. VillaVilla-huset har tre bad.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som trekkes fra depositumet ved oppgjør. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Ofte stilte spørsmål om denne typen feriehus

  Hvordan trekkes strøm-, vann- og varmeforbruket?

  Forbruket beregnes ut fra avlesning av målere ved ankomst/avreise. Du kan alltid se gjeldende forbrukspris for oppholdet via leietakerinnloggingen du får når du leier et feriehus.

  Trenger du en kostnadsberegning for et opphold før du bestiller feriehuset, står vårt bookingteam alltid klare til å hjelpe deg. Når du vet hvor stort feriehus du ønsker å leie, når du vil reise og hvor mange som skal reise, kan vi gi deg en prisantydning på forbruket ditt.

  Det skal føles trygt å leie et VillaVilla-feriehus. Over 90 % av VillaVilla-feriehusene er utstyrt med en Vølund-varmepumpe, som leverer ca. 3,5–5 ganger så mye varmeenergi som den bruker i el-energi. Dette betyr at du, sammenlignet med en ferie i et lignende feriehus med for eksempel elektriske varmeovner, ikke vil oppleve den samme prisøkningen hvis energiprisene skulle stige. I husene med luft-til-vann-varmepumper og jordvarme er oppvarmingskostnadene inkludert i strømavregningen.

  Må jeg ta med håndklær og sengetøy selv?

  Det er mulig å kjøpe en sengetøypakke med sengetøy og to håndklær (ett stort og ett lite) for 208 kroner per stk. Alternativt kan du ta med eget.

  Må du ta med egen ved til peisen?

  Ja, du må ta med egen ved til peisen, men du kan som regel kjøpe ved lokalt i små mengder. (Merk: ikke alle hus har peisovn, se husbeskrivelsen).

  Må jeg ta med spill til PlayStation selv?

  Ja. Du må ta med dine egne PlayStation-spill.

  Finnes det barneseng og barnestol?

  Ja. Det finnes alltid én barneseng og én barnestol i husene våre, men du må ta med egen madrass.

  Er det dyner og puter i feriehuset?

  Ja. Det er alltid dyner og puter til antall personer huset tillater. Du må imidlertid ta med egne dyner og puter til barnesenger.

  Er bassenget varmt ved ankomst?

  Ja. Bassenget er alltid oppvarmet til mellom 26–29 grader og er klart til bruk ved ankomst.

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/helg fra
  kr 15 305,00
  Inkl. rengjøring
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.