Region / Tyskland / Krakow am See / nr. 755

Feriehus nr. 755 Krakow am See, Tyskland

Dette koselige Skanlux feriehuset tilbyr de beste betingelsene, både for sommer- og vinterferien. Feriehuset ligger i det nyetablerte feriehusområdet, Krakow... Les mer

16 Personer

3 Bad

6 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

221 Areal

Tomtestørrelse

2023 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 17 490,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Bordfotball
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  2500 m til stranden

  3000 m til shopping

  350 m til restaurant

  4700 m til golf

  Koselig luksusferiehus ved Krakowsjøen

  Dette koselige Skanlux feriehuset tilbyr de beste betingelsene, både for sommer- og vinterferien. Feriehuset ligger i det nyetablerte feriehusområdet, Krakow am See, i Mecklenburg-Vorpommern. Stedet ligger ved bredden av Krakowsjøen og er et storartet reisemål for hele familien. Det vakre landskapet med frodiggrønne gressletter og idylliske innsjøer tilbyr rikelige muligheter for alle aldersgrupper.

  Feriehuset har plass til 16 personer, som kan sove bekvemt i de seks dobbeltrommene eller på det utbygde loftet (med fire overnattingsmuligheter - som egner seg best for barn). Feriehuset har totalt 3 baderom.

  I luksusferiehusets 18m2 svømmebasseng kan man bade og plaske rundt. Det er utstyrt med vannsklie, romersk trapp og motstrømsanlegg. Bassengområdet inkluderer dessuten en sauna og et boblebad, for en virkelig avslappende ferieopplevelse.
  Når badesakene trenger en liten pause for å tørkes, fortsetter moroa i aktivitetsrommet, som er utstyrt med både et kombinert biljard- og bordtennisbord, samt dart og et fotballbord. Den som liker å spille, vil bli begeistret! Når batteriene nesten er tomme, gjør det godt med en kald forfriskning ved baren, og snart er alle gjestene igjen klare for mer spennende kappestrid.

  Det kombinerte stue- og kjøkkenområdet er midtpunktet i luksusferiehuset. Ved det store spisebordet kan alle de 16 gjestene sitte sammen og nyte den gode maten. Når barna har fått nok av å sitte stille, kan foreldrene ubekymret la dem gå tilbake til badeområdet, ettersom den åpne spisestuen har god utsikt til svømmebassenget.

  Ved peisen finnes det en koselig sofakrok med TV. Der kan man lene seg tilbake og slappe av etter en opplevelsesrik feriedag.
  På varme sommerkvelder kan man også tilberede kveldsmaten på grillen, og alle kan avslutte feriedagen sammen på den delvis overbygde terrassen. Alt du ønsker deg er tilgjengelig når du tilbringer ferien din i dette fantastiske bassenghuset i Krakow am See.

  Vennligst merk: Bildene som er vist er typebilder, ettersom huset fremdeles er under bygging. Det faktiske utseendet til huset kan altså avvike litt fra de viste bildene. Området blir ferdig utbygd før slutten av 2023.

  Vær oppmerksom på at turister over 16 år i Krakow am See må betale en turistskatt, som kreves inn ved ankomst. Prisen er € 1,50 per dag i høysesongen (fra april til slutten av september) og € 0,50 per dag i lavsesongen (fra oktober til slutten av mars).

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Nationalpark
  Müritz nasjonalpark
  Besøk Müritz nasjonalpark og gå på oppdagelsesferd i det mecklenburgske landskapet med skoger og innsjøer. Opplev mer enn 50 forskjellige...

  Güstrow slot
  Güstrow slott
  Det imponerende renessanseslottet Guströw slott er bygget i fransk og italiensk renessansestil og er i dag både et museum og...

  Bjørn
  Müritz bjørneskog
  I 2006 åpnet Müritz bjørneskog, som i dag er Vest-Europas største bjørnereservat og hjem til 12 brunbjørner som ble reddet...

  Leiepris/uke fra
  kr 17 490,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.