FarmFun zoo – dyrepark og eventyrlig lek

FarmFun i Ålbæk er mye mer enn bare en gård. Gården har også en liten dyrehage samt spennende og utfordrende lekeplasser. På FarmFun skapes den fantasifulle leken helt av seg selv. Enten dere vil bli bedre kjent med dyrene i dyrehagen, klatre i klatrenettene på lekeplassen eller boltre dere på låven, får hele familien en morsom dag her.

Et raskt tilbakeblikk

Tomten FarmFun er bygget på, ble kjøpt av to familier i 1986. En rådyrgård ble etablert som den første attraksjonen. Fra 1996 ble det bygget forskjellige lekeplasser og dyrefasiliteter på stedet. Parken har stadig blitt utvidet med små baldakiner, gangstier og halmfelt. Det finnes dessuten ball-lekeplasser, mooncars og en labyrint. I juni 1996 åpnet endelig dørene for nysgjerrige gjester. I dag har parken ca. 45 000 besøkende hvert år.

Det kan du oppleve i FarmFun

Hengebro
Lek i Farmfun

Aktiviteter (ikke bare) for barn

Det store halmhuset er den perfekte lekeplassen for barna. Huset er 400 kvadratmeter stort, og her kan barna ta en tur i taubanen og leke på halmballene. Taubanen er 500 meter lang og kan friste med en fantastisk utsikt over store deler av gården. Barna kan også utfordre seg selv på hengebroen: Det krever litt mot, da hvert skritt får broen til å vingle og gynge. Lekehuset med jungelstien ligger midt i sandkassen. Her kan du teste motorikken din sammen med barna eller la barna løpe rundt hoppeslottet. Går du langt inn i labyrinten, kan du dessuten sette orienteringsevnene dine på prøve. Finner du veien ut? Ved siden av gården ligger det også en barnevennlig strand.

Minizoo

Dere kan hilse på de søte kjæledyrene rundt omkring på gården. Dyrene er vant til å bli klappet og kost med og nyter oppmerksomheten fra de mange besøkende. Enten det er geiter, esler eller katter som kommer løpende ut av stallen ved siden av, kommer alle dyreelskere til å more seg på FarmFun zoo. Dyrene blir matet med sunt fôr fra automatiske dispensere.

Grilling i parken

På FarmFun zoo kan du leie en gassgrill eller en lang kullgrill. Grillkjøttet kommer direkte fra slakteren og kan også tilberedes av parkens personale på forespørsel. Alternativt finnes det en kafé og en kiosk i nærheten av inngangen. Det finnes bord og benker i hele parken samt en spiseplass for rundt 100 personer.

Adresse

Jerupvej 155

9982 Ålbæk

Danmark

Besøk hjemmesiden:

https://farmfun.dk/

Jente i FarmFun