Vakre sommerhus ved Hvidbjerg Strand

Hvidbjerg Strand på østkysten av Jylland er noe helt spesielt. Her rager en sanddyne 27 meter over havet og formidler dermed naturens imponerende krefter på en uforglemmelig måte. Fra det høyeste punktet på Hvidbjerg Klit har du en fantastisk utsikt over den skogkledde Trelde Næs og Vejle Fjord.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus på Hvidbjerg Strand

Hvidbjerg Strand på Jyllands østkyst er noe helt unikt. Her rager en nesten 30 meter høy hvit sanddyne, som skaper en helt spesiell stemning. Fra det høyeste punktet til Hvidbjerg sanddyne, får du en spektakulær utsikt utover det skogspregede naturområdet Trelde Næs og Vejle Fjord.

Gøy i vann og på land

Hvidbjerg Strand er blitt utmerket med Blått Flagg, som betyr at vannkvaliteten er spesielt god. På den barnevennlige barneplassen finner man en godt utbygd infrastruktur – med blant annet toaletter, en kiosk og en lekeplass. Hvis du trenger litt avveksling, kan du bruke den nasjonale sykkelveien Østkystruten, som fører deg gjennom vakkert landskap langs Vejle Fjord. Hvis du vil være aktiv i ferien, kan du svinge kølla på Kellers Park Golf Club.

Hvidbjerg

Ferieshopping i Hvidbjerg

I Hvidbjerg er det mer enn nok shoppingmuligheter, så du kommer ikke til å mangle noe i feriehuset. Mer utvalg finner du i de nærliggende småbyene Fredericia og Vejle. Selvsagt kan du også fange fisken selv, og deretter trylle frem et deilig måltid av den i feriehuset. Vejle Fjord er nemlig et utmerket fiskeområde.

Spennende utflukter i nærheten

Kun rundt 8 kilometer unna Hvidbjerg ligger det idylliske stedet Børkop. Der finner du blant annet en historisk mølle, som i dag huser det lille museet Farbror Svends Samling og en gourmetrestaurant.

En halvtimes kjøretur unna ligger Jyllands siste bevarte kongelige slott. Besøk museet på Slott Koldinghus, der du kan se keramikk og sølvtøy, malerier og mange andre kunstobjekter.

Et av de mest spennende reisemålene i nærheten av Hvidbjerg er Aarhus, Danmarks nest største by. Det tar rundt én time å komme seg dit, men med det uslåelige kulturtilbudet og nattelivet i metropolen ved Aarhusbugten kommer det til å lønne seg.

Tips til utflukter for ferie med barn i Hvidbjerg

I feriene vil barna oppleve noe spennende, oppdage noe nytt og bare ha det gøy. Derfor er et flott feriehus ved Hvidbjerg Strand perfekt for familier. Kun 13 kilometer unna ligger Skærup Zoo. Her kan man se mer enn 100 forskjellige dyrearter, deriblant aper og rovdyr. I tillegg finnes det en avdeling der man kan klappe dyr og ri på ponni – perfekt for både små og store barn.

Et mål som alle barn er begeistret for, er selveste Legoland Billund, som ligger rundt 45 km unna Hvidbjerg. Opplev en dag full av lek, spennende show og artige karuseller i denne populære parken. Gjør deg klar for en minnerik familieferie!