Ta inn et stort sommerhus ved Egsmark Strand

Egsmark Strand byr på mange flotte ferieminner for hele familien. Finn dine perfekte feriehus ved Egsmark Strand her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Egsmark Strand

Egsmark Strand ligger rett nord for Ebeltoft, og byr på naturskjønne og rolige omgivelser. Det er ikke langt til verken Ebeltofts 700 år gamle bysentrum, den barnevennlige stranden i Ebeltoft Vig eller det fredede området Mols Bjerge. Følger du en av mange tur- og sykkelstier i området rundt Egsmark Strand, kan du utforske den varierte naturen, som byr på både grønne og kuperte områder. Stranden er miljøsertifisert, og det grunne og rolige vannet gjør den ideell for barnefamilier. 

Det er lett å se at Egsmark Strand en gang i tiden var et fiskerisamfunn. Flere av de gamle fiskerhyttene er godt bevarte og kan besøkes den dag i dag. Det finnes også flere bra fiskeområder her, som både sports- og fritidsfiskere kan utforske.

Egsmark Strand

Egsmark Strand - sommerhusudlejning ved Egsmark på Djursland
Børnevenlig Strand ved Egsmark på Djursland

Severdigheter og attraksjoner i nærheten av Egsmark Strand

Djursland er et av Danmarks mest besøkte ferieområder, og her finnes det massevis av spennende aktiviteter og mangfoldige severdigheter å besøke. Mange av attraksjonene er familievennlige, og her finnes det garantert noe for både store og små familiemedlemmer.

Djurs Sommerland, Ree Park og Skandinavisk Dyrepark er noen av de mest populære severdighetene. Har dere allerede vært der og vil prøve noe nytt, kan dere for eksempel ta turen innom Fregatten Jylland, verdens lengste treskip som ligger og vugger i Ebeltofts havn. Hjortsvang Museum er en annen interessant attraksjoner. Her kan dere få innsikt i livet på landet og endringene som har skjedd her de siste 200 årene. 

Er det bylivet som frister, kan dere ta turen til Århus og se de nye utstillingene på ARoS, gå på oppdagelsesferd i gatene i gamlebyen eller prøve en av de spennende attraksjonene i Tivoli Friheden.