Sommerhus på Juelsminde

Skal familien til Juelsminde? Se våre fantastiske feriehus med basseng, spa og aktivitetsrom her. Våre store sommerhus gir plass til hele familien.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Avslappende dager i feriehus ved Juelsminde

Mellom Vejle og Horsens Fjord ligger vakre Juelsminde, som byr på storslått utsikt over Kattegat og danner den perfekte rammen for en familieferie. Ved å ha base i et lekkert feriehus med svømmebasseng har dere rikelig med muligheter for å slappe av og lade batteriene. Gå en tur langs de lange, brede strendene eller gå på oppdagelse i Juelsminde, hvor dere kan stikke innom spennende småbutikker, spise lokal mat og oppleve vakkert kunsthåndverk. Det blir garantert en uforglemmelig ferie!

Aktiv ferie i feriehus

Tilhører dere dem som ikke kan sitte stille? Da er en ferie i nærheten av Juelsminde midt i blinken. Byen er ikke bare ideell for den som ønsker å feriere i ro og mak, den ligger også i et naturskjønt område som er perfekt til terrengsykling. Det er mulig å lufte sykkelen i Tofteskoven og Bjerre Skov, to vakre skogsområder som ligger i nærheten av Juelsminde. I Tofteskoven finner dere en 5 kilometer lang terrengsykkelrute med lav vanskelighetsgrad som passer for alle. I Bjerre Skov kan dere enten velge en lett basisrute på 7,5 kilometer eller legge til 5 ekstra kilometer og gjøre ruten lengre og noe mer utfordrende. Etterpå kan dere hvile dere og gi de trøtte beina tid til restitusjon i feriehusets badstue eller boblebad.

Juelsminde

Juelsminde

Sommeraktiviteter i Juelsminde

Det er alltid deilig å bo i feriehus ved Juelsminde, men spesielt i juli og august skjer det mange spennende ting i byen. I uke 28 går byens havnefest av stabelen, og da fylles byens gater med liv og glede. Under havnefesten kan dere oppleve sommermoro i form av musikk, tivoli og matboder og få dere en god latter av alle stand-up-komikerne som legger veien innom Juelsminde. I løpet av uken er det også underholdning myntet på barn, noe som gjør spesielt uke 28 til den perfekte uken for en familieferie i Juelsminde.

Er dere glad i å gå på tur, kan vi anbefale Kyststien rundt Juelsminde. Kyststien er 22 km lang og kan tilbakelegges i ett strekk eller deles inn i flere turer. Stien fører dere gjennom den vakre naturen som omgir Juelsminde og følger kysten en stor del av veien.

Severdigheter i Juelsminde

Når dere har roet helt ned etter et par dager i feriehuset og fingrene ligner rosiner etter flere timer i feriehusets basseng, har dere kanskje lyst til å dra på utflukt og oppleve noe utenfor feriehusets fire vegger. Det er det massevis av muligheter for i Juelsminde, også utenfor sommerferiemånedene. Ta en tur forbi Palsgaard Slot, som ble bygget på 1200-tallet. Slottet, som ikke lenger brukes til sitt opprinnelige formål, er omgitt av en av Danmarks største herregårdsparker og er absolutt verdt et besøk. I dag kan man besøke et museum om slottet og deretter gå 1,5 km mot sørvest, der det nåværende slottet ligger.

Er dere ikke så glad i det kongelige, kan dere stikke innom Juelsminde Havnemuseum, som forteller historien om hvordan byen utviklet seg fra en liten fiskerby til en by med daglige fergeavganger til Sjælland. Her er det ikke bare den historiske sansen som blir pirret, men også smaksløkene. Museet arrangerer nemlig såkalte røgedage flere ganger i året. Da kan de besøkende smake forskjellige typer røykt makrell og øl til lyden av livemusikk fra Røgepladsen, som ligger rett ved siden av museet.

En annen morsom og lærerik sommerferieaktivitet i Juelsminde er Glud Museum. Om sommeren åpner det østjyske landbruksmuseet dørene til fjorten hus fra 1600-tallet og krydrer det hele med hyggelige familieaktiviteter som bowling. I tillegg kan barna selv prøve å melke en ku eller hente vann fra vannposten og på den måten oppleve livet slik det var for 400 år siden. I sommermånedene kan dere også stikke innom forskjellige verksteder som på utvalgte dager presenterer og demonstrerer gamle håndverkstradisjoner – prikken over i-en!