Lei sommerhus med basseng på Ahl Strand

Se våre fantastiske feriehus ved Ahl Strand – her får du luksusferiehus med plass og basseng!

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Store feriehus med basseng ved Ahl Strand

Utleie av luksuriøse feriehus ved Ahl Strand

Ahl Strand er et feriehusområde som ligger sydvest for Ebeltoft. Området er et populært reisemål for barnefamilier, både fordi det ligger sentralt i forhold til flere attraksjoner og severdigheter for de minste, og også på grunn av de flotte, barnevennlige strendene. Det grunne og varme vannet er perfekt for at barna kan more seg med å vasse, bygge sandslott og boltre seg i vannkanten på egen hånd, mens foreldrene slapper av og nyter solen.

Naturomgivelsene rundt Ahl Strand er svært varierte og byr på både krattskog og flotte, gressrike strandenger. På strendene er det et rikt fugleliv, med blant annet vadefugler og gravender som jakter på mark, skjell og andre typer bløtdyr. Forholdene er også perfekte for en sykkeltur i de flotte eike-, gran- og bøkeskogene, i markene eller i de små heiene.

Ahl Strand

Ebeltoft på Djursland

Severdigheter og attraksjoner ved Ahl Strand

Liker du å drive med kite- og vindsurfing, er Ahl Strand et perfekt reisemål for deg. Forholdene ved Ahl Strand er ideelle for kitesurfing. Det er liv på stranden hele året, både i form av drager på vannet og tilskuere i sanden. Beveger du deg ut på dypere vann, er det også gode forhold for vindsurfing.

Ahl Strand ligger sydvest for Ebeltoft, og er du først i området, er det vel verdt å ta turen inn til den gamle markedsbyen. Her kan dere rusle rundt i byens idylliske smågater, ta en titt på Fregatten Jylland og stikke innom av de mange lokale restaurantene.

Djursland kan by på massevis av spennende attraksjoner. Du kan blant annet gå på oppdagelsesferd i de arkeologiske utstillingene på Moesgaard Museum, tilbringe en ettermiddag i Skandinavisk Dyrepark, utforske den fantastiske nasjonalparken Mols Bjerge eller ta en dagstur til Aarhus, der du finner både gamlebyen, AroS kunstmuseum og mye annet.