Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er en fornøyelsespark i Aarhus som har mye å by på. I tillegg til parkens mange attraksjoner kan du også gå på konserter, teaterforestillinger og foredrag.

Et tivoli rett ved sentrum

Tivoli Friheden ligger i gåavstand fra sentrum og i nærheten av Marselisborg Skov. I løpet av året kan Tivoli Friheden friste med et stort utvalg av forskjellige typer underholdningsaktiviteter, både attraksjoner, konserter og foredrag. Tivoli Friheden har en egen sal i Hermans kulturhus, der det holdes intimkonserter, teaterforestillinger og foredrag.

Attraksjoner

Med over 40 attraksjoner har Tivoli Friheden et vell av opplevelser for både store og små, uansett om man foretrekker fart og spenning eller litt roligere aktiviteter. Ønsker du fart og spenning, kan du ta en tur på berg-og-dal-banen Cobra, som tar deg med hele 400 meter opp i luften. Andre fartsfylte attraksjoner er piratskipet og Pegasus, som løfter, dreier og snurrer 360 grader i forskjellige dimensjoner.

De som foretrekker litt roligere aktiviteter, kan prøve Den Røde Baron, som går ut på å treffe skyteskivene og få flest mulig poeng. Den Blå Ballon er en hyggelig familieaktivitet, der man har utsikt over hele Tivoli Friheden og de andre attraksjonene. 

I tillegg har Tivoli Friheden mange attraksjoner for de aller minste, for eksempel Bille By Køreskole og den eventyrlige Frihedskarrusellen.

Det kan du oppleve i Tivoli Friheden

Fed fredag i Friheden
Sankt Hans i Tivoli Friheden

Opplevelsesrik fredag i Friheden

21 fredager i året byr Tivoli Friheden på en opplevelse utenom det vanlige. I begynnelsen av året offentliggjør Tivoli Friheden et program bestående av 21 artister, som holder konserter i løpet av året. Hvis du vil ha med deg en konsert i flotte omgivelser, kan du sjekke programmet her.

Hermans

Kulturhuset ble donert til Tivoli Friheden i 2013 av Salling Fondene, og det brukes til å holde forskjellige arrangementer i løpet av året. Hermans Kulturhus byr på blant annet spennende foredrag, konserter og andre interessante arrangementer. Det kommer hele tiden nye arrangementer, og her finner man noe for hele familien.

Tyfonen i Tivoli Friheden

Spisesteder

Buffet, kafeer, pizza, kylling eller hamburger – utvalget er stort, og Tivoli Friheden har alt man kunne ønske seg. Og dersom ingen av alternativene frister, er det mulig å ta med seg mat og grille i parken.

Aarhus set fra vandet