GorillaPark

Begi dere ut på eventyr i klatreparken. Her kan du utfordre deg selv på klatrestiene og finne ut om du har en liten gorilla i deg. Gorilla Park i Vejle og i Svendborg på Fyn er intet unntak. Ta utfordringene én etter én og se hvor langt du kommer!

Utfordrende og morsomt

Gorillaklatreparken er den perfekte destinasjonen for en dag i naturen med familien. Her venter morsomme utfordringer på dere. I parken får du muligheten til å sette både fysiske og mentale ferdigheter på prøve for å mestre de forskjellige oppgavene. Dessuten kreves det mot når du beveger deg ut på klatrestiene. Alt er selvsagt trygt, slik at du ikke utsetter deg for noen reell fare mens du beveger deg gjennom de forskjellige klatrestiene. Adrenalinet er sikret, for om du tar et feil skritt ender du opp med å henge i sikkerhetstauet.

Introduktionspladsen
Parken
©foto af Bugge Larsen Jensen

En høyde på opptil 26 meter

Gorilla Park inviterer til eventyrlig lek. Her kommer noen fakta! De forskjellige hinderløypene har en total lengde på 2,7 kilometer og består av mer enn 100 klatreelementer og hindringer. Den maksimale høyden på tretoppene er 26 meter. Det finnes åtte forskjellige klatreruter med ulike vanskelighetsgrader. Barn på fire år eller eldre kan bevege seg ut på gorillastiene. Voksne klatrere med passende erfaring kan prøve seg på ekstra krevende utfordringer i tretoppene. Klatreturene varer mellom 30 og 60 minutter. Lagene kan bestå av opptil 12 personer per klatrerute.

Ekspertveiledning og trygt utstyr

Før dere starter, får dere instruksjoner fra personalet på Gorilla Park. Dessuten får dere utlevert trygt utstyr til turen på klatrestiene. Dere får opplæring i bruk av klatreutstyret på forhånd, slik at dere er godt forberedt når dere beveger dere ut på stiene.

Forskjellige klatreturer

Det finnes mange forskjellige klatrestier i Gorilla Park, så her får garantert hele familien en flott opplevelse. Både erfarne klatrere og nybegynnere kan finne passende utfordringer. Dere kan leke på svevebanene, hoppe eller prøve dere på utfordringer i hengende tau. På bakken kan dere finne ut av hvilken utfordring som passer dere aller best.

Ofte stillede spørgsmål om GorillaPark

Hvornår åbner parken?

Åbningssæsonen går fra første lørdag i april til og med anden lørdag i november. I den periode har parkerne altid åbent weekender, ferier og helligdage.

Hvor ligger parken?
Helligkildevej 60
7100 Vejle
Hvad koster entré?

Voksen (fra 12 år) – kr. 325

Junior (8-11 år) – kr. 275

Barn (4-7 år) – kr. 95

Billetterne er billigere, hvis de købes online.

Zipline i Gorillapark
Balance i Gorillapark

Har du klatret nok?

Utenfor Gorilla Park venter flere eventyrlige opplevelser. Her kan du våge deg ut på Robin Hoods stier, lære å skyte med pil og bue eller nå nye høyder ved å prøve deg på fallskjermhopping. Hvis du våger deg ut på Robin Hoods stier, kan du lære bueskyting. Det anbefales å bestille tid på forhånd for begge aktivitetene. Disse to ekstratilbudene finner du i Gorilla Park i Svendborg.

Lad opp batteriene på Cafe Go! Rillax

Å klatre i Gorilla Park er en fysisk utfordring som krever maksimal konsentrasjon. Heldigvis kan du finne noe å styrke deg på i parkens kafe, Cafe Go!Rillax. I tillegg til forskjellige burgere og smørbrød finnes det også søte fristelser som belgisk vaffel, is eller en kopp kaffe.

Klatring i Gorillapark