Store sommerhus med basseng på Samsø

Klar, klar for starten av ferien! Med våre sommerhus på Samsø får du og hele familien alt du kan drømme om. Finn det perfekte luksusferiehuset i vårt utvalg.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Kjempeflot feriehus på Samsø

Nesten alle dansker kjenner til øya midt i Kattegat som huser Danmarks hyggeligste festival, nemlig Samsø. Samsø er en sikker vinner hvis dere trenger en pause fra den travle hverdagen og ønsker tid til å roe helt ned. Naturen på Samsø er noe for seg selv. Den nesten 100 kilometer kystlinjen byr på herlige badestrender og steile skrenter, mens resten av øya er fylt med fruktbar landbruksjord, potetåkrer i lange baner og vakkert lynglandskap.

Den vekslende naturen er en god unnskyldning for å gå en lang tur, men hvis dere heller vil gå sammen med en guide, er det gode muligheter for det også. Samsø Museum arrangerer nemlig landsbyvandringer, hvor dere får brukt beina samtidig som dere får høre spennende historier om en av øyas mange byer.

Gastronomien står i fokus på Samsø året rundt. Lekre, lokale råvarer er utgangspunktet for mange av øyas restauranter, som både tilbyr nytolkninger av sesongens grønt og gamle klassikere.

Samsø

Samsø

Attraksjoner og severdigheter nær Samsø

Selv om Samsø er liten av størrelse, er øyen rik på opplevelser. På Samsø finnes blant annet verdens største labyrint. Med et stisystem på 5,5 kilometer og en størrelse som tilsvarer 12 fotballbaner, er dere sikret timevis av moro når dere skal finne målet ved hjelp av paratkunnskap og gode instinkter. Dere kan også besøke Falkecenter Samsø og se ugler, falker og ørner på nært hold, enten de svever rundt over hodene deres eller tar pause på en arm. Dere kan også reise tilbake i historien på HistorieUniverset og lære mer om Danmarks historie gjennom sanseopplevelser, eksperimenter og innovativ formidling.

Fra 2020 er det mulig å komme seg mellom Aarhus Havn og Sælvig på Samsø med båt på under en time. Hvis den kulturelle storbyen frister, vil dere sikkert innom Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum eller Tivoli Friheden. Les mer om attraksjoner i resten av Østjylland her.

Utleie av feriehus i Østjylland

Utleie av feriehus i Danmark er noe helt spesielt, og vi i VillaVilla har spesialisert oss på nettopp det. Vi leier ut feriehus i hele Danmark, og i Østjylland leier vi også ut flotte feriehus i Saksild, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg og Fjellerup. Les mer om de andre områdene her.