Sommerhus Bjerregård ved Hvide Sande

Lei sommerhus i Bjerregård ved Hvide Sande. Våre store feriehus tilbyr luksuriøse fasiliteter som f.eks spa, basseng og underholdende aktivitetsrom.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 5 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Flotte feriehus i Bjerregård ved Hvide Sande

Utleie av store feriehus med basseng i Bjerregård ved Hvide Sande

Bjerregård er et område som ligger 15 km sør for den vestjyske byen Hvide Sande. Her merkes Nordsjøen året rundt. Om sommeren er det gjerne strandturer med soling og bading som står på menyen, og om vinteren kan du gå lange turer mens du kjenner den friske vinden i ansiktet. 

I Hvide Sande er det gode fiskemuligheter, både fra havnen, moloen eller båt, så her er kan hele familien slappe av ved havet mens dere nyter ferskfanget fisk. Skulle fangsten utebli, så kan du alltids kjøpe fersk fisk og reker fra fiskerne i havnen.

Bjerregård

Bjerregård Strand

Attraksjoner og severdigheter i nærheten av Bjerregård

Området rundt Bjerregård et populært sted blant surfere og andre vannsportsentusiaster på grunn av den friske vestavinden. På Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande er det mulig å prøve seg på wakeboard og/eller vannski.

Legger dere ferien til Bjerregård i sommerhalvåret, kan dere ta turen til Hvide Sande for å bli med på en seiltur med bramseilskonnerten Maja. «Maja» ble bygd på et skipsverft i Holland under første verdenskrig, men ligger nå i Danmark. Nå til dags brukes skipet kun til seilturer med turister.

På veien tilbake til feriehuset, kan dere stikke innom Abelines Gaard, som ligger mellom Bjerregård og Hvide Sande. Det er en fredet strandfogdgård, som er innredet som hjemstavnsmuseum for Holmsland Klit.

Naturomgivelsene rundt Bjerregård er utrolig varierte og kan oppleves fra både på sykkel eller til fots.

Se flere aktivitetsmuligheter i Vestjylland her.

Vi er eksperter på utleie av feriehus

Vi har spesialisert oss på utleie av feriehus, og hos oss er du garantert å alltid få det beste utvalget. Vi tilbyr utleie av feriehus i hele Danmark, det nordlige Tyskland ved Østersjøen og på Öland i Sverige. Alle våre feriehus ligger i naturskjønne områder.