Bork Legeland 

Bork Legeland er den ideelle destinasjonen for deg som reiser med barn. På det store innendørs lekelandet er dere sikret rikelig med underholdning uansett vær. Fra sumobryting til hoppeslott og eksperimenter i sirkusarenaen til gatefotball, er lekelandet et 2500 m2 stort mekka for barnefamilier.

En dagstur til lekelandet

Er det mulig å tilbringe en hel dag i Bork Legeland? Det er det så absolutt. Det store innendørs lekelandet er fullt av underholdning, aktiviteter og attraksjoner som får tiden til å fly. Hvis barna begynner å kjede seg, er det bare å gå videre til neste spill eller utfordring. Her finnes det underholdning for de aller minste, de mellomstore og de litt eldre barna, slik at alle kan bruke tiden sin på nettopp det de synes er morsomt og utfordrende.

Barn leker i Bork Lekeland
En dagstur til Bork Legeland

Konkurrer i gatehockey og gatefotball

Hos de eldre barna eller tenåringene er gatehockey og gatefotball en sikker vinner. Her kan flere spille sammen eller utfordre hverandre én mot én. Begge alternativene krever god koordinasjon for å score mål, og å spille sammen på lag er en flott måte å styrke lagånden på.

Moro for de minste i ballbassenget og på bondegården

Hvis dere er på utkikk etter en litt roligere aktivitet for de aller minste, er bondegården det perfekte alternativet. Enggarden er et temaområde hvor barn på opptil tre år kan leke bonde, kjøre traktor og pløye markene. Fantasien får fritt utspill og det er rikelig med «arbeid» å ta fatt på. Etterpå kan dere hoppe i det store ballbassenget fylt med fargerike baller, der særlig de minstes motorikk utfordres.

Gi full gass på hoppeslottet og trampolinene

I hoppeslottet og på trampolinene er det gode muligheter for å få ut noe av energien som har samlet seg i løpet av dagene på feriehuset. Det er seks forskjellige trampoliner på lekelandet, hvorav alle er omsluttet av et sikkerhetsnett som gjør dem veldig trygge å hoppe og leke på. Hoppeslottet er som regel livlig, og det er ingen aldersgrense. Det er basert på et gravemaskintema med en sklie på enden.

Moro for de minste i Bork Legeland
Barn som leker på lekeplassen i Bork Legeland

Lekene vil ingen ende ta

Det er mange andre morsomme aktiviteter å prøve seg på på Bork Legeland. Prøv dere på sumobryting, curling, sirkus, aeroball, fitness, gladiatorbryting, spilleautomatene, besøk tarzanbanen og klatreslottet, kle dere ut og mye, mye mer. Hvis du som voksen har fått nok av skriking og bråk, kan du gå på det barnefrie stillerommet for voksne med massasjeballer, massasjestoler, magasiner og sofaer, hvor fred og ro er garantert.

Spilleautomater i Bork Legeland