Store sommerhus i Klegod

Våre store sommerhus i Klegod gir plass til hele familien, samt mulighet til å bade i ditt eget basseng.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 4 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Store, flotte feriehus i Klegod

På den jyske vestkysten ligger Klegod i forlengelsen av Søndervig mot sør. Klegod ligger ut mot Nordsjøen, så her kan dere boltre dere i de store bølgene eller betrakte dem fra den brede sandstranden som ligger mellom byen og vannet. Klegod er omgitt av mange vakre naturområder og er derfor det perfekte feriestedet for dem som ønsker en ferie i rolige, vakre omgivelser – særlig hvis dere pakker med dere sykkelen eller turstøvlene!

Gå på oppdagelse i naturen rundt Klegod, som ligger i Holmsland Klit, en betegnelse på området mellom Nordsjøen og Ringkøbing Fjord. Området byr på mange fredede arealer fylt med sanddyner og passer til alle former for vannsport, med både havet og fjorden som nærmeste nabo.

Med sine brede sandstrender er barnefamilier sikret timevis med underholdning, enten dere vil bygge sandslott eller spille ballspill. Det er også massevis av muligheter hvis dere vil bade, men har dere barn som vil uti, kan dere med fordel ta den korte turen på 5 kilometer til Søndervig. Fra slutten av juni til midten av august er strendene der under oppsyn av livreddere fra Tryg-Fonden.

Klegod

Skøn badestrand ved Klegod i Vestjylland tæt på sommerhuse
Klegod

Severdigheter og attraksjoner i nærheten av Klegod

Tar dere turen fra Klegod til Søndervig, gjør dere lurt i å legge veien innom den årlige sandskulpturfestivalen. Festivalen presenterer hvert år store sandskulpturer innenfor et bestemt tema og er en hitt blant de yngste. En annen barnevennlig aktivitet i nærheten av Klegod er et besøk til Lyngvid Fyr. Her kan hele familien gå de mange trinnene opp til toppen av fyret, og herfra kan dere nyte den enestående utsikten over havet, fjorden og sanddynelandskapet.

I Søndervig finner dere restauranter, kafeer og aktiviteter som bowling. Der er det også handlemuligheter som er åpne året rundt.