Sommerhus med basseng i Vrist og Vejlby Klit

Finn det perfekte feriehuset i Vrist og Vejlby Klit. VillaVilla tilbyr store feriehus hvor hele familien kan komme.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 4 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Vrist og Vejlby Klit

Stranden ved Vrist er barnevennlig med høye sanddyner og Blått Flagg-sertifisering. Man kan nyte den uberørte og varierte naturen under den høye himmelen. Det er både hav, fjord, sjø, kupert landskap og et rikt fugleliv. For lystfiskere er det mulig å fiske både ved havet, fjorden eller i Vejlby Klit Fiskesø.

Vrist og Vejlby Klit

Vrist

Attraksjoner og severdigheter nær Vrist og Vejlby Klit

Danmarks største festning med restene av 64 bunkere fra 2. verdenskrig kan oppleves ved Thyborøn Fæstningen. «Sneglehuset» i Thyborøn er også verdt et besøk. Huset er dekorert med millioner av skjell og sneglehus både utvendig og innvendig og har samtidig Danmarks største samling av flaskeskip. 

Kulinarisk sett kan vi anbefale å besøke «De røde barakker», som huser fiskekutteren Mallemukken. Båten er snudd opp-ned, og fungerer som tak over en kafé og restaurant.

I JyllandsAkvariet kan man klappe en hai på hodet, stryke en rokke på ryggen og kjenne forskjellen på flyndrene. Det finnes også en innendørs sandstrand med rav.

JyllandsAkvariet arrangerer dessuten mange utflukter hele året. Det er for eksempel tilbud om selsafari med båt, natursafari med traktorbuss, ravsafari med ravgaranti og østerssafari i den vestlige Limfjorden.

Dere kan også ta en tur til Kystcentret, som er et opplevelsessenter der man kan leke med sand, vann og vind.