Utleie av store feriehus med basseng og boblebad ved Vedersø Klit

Vedersø Klit er et av de vakreste feriehusområdene på Jyllands vestkyst. Her kan dere få vind i håret, fisk til middag og mange gode minner sammen med familie og venner. Vi leier ut store, familievennlige feriehus med basseng, god plass og flotte fasiliteter – med andre ord et godt utgangspunkt for å nyte alt Vedersø Klit har å by på.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 3 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Utleie av store feriehus med basseng ved Vedersø Klit på Danmarks vestkyst

Hos VillaVilla leier vi ut store, flotte feriehus med basseng i hele Danmark. Derfor kommer det nok ikke som en overraskelse at vi har feriehus langs hele Danmarks vestkyst, som du og familien kan bruke som utgangspunkt for en herlig, velfortjent ferie – for eksempel i feriehusområdet Vedersø Klit. Vedersø Klit ligger på Jyllands vestkyst og er et område som oser av tradisjonell, dansk feriehusstemning.

Med Thorsminde og Nissum Fjord i nord og Søndervig og Ringkøbing Fjord i sør, ligger Vedersø Klit midt på Jyllands vestkyst. Området er et fantastisk sted å besøke, uansett årstid. Om sommeren er det mange glade badegjester i Vedersø Klit, som svermer til den hvite sandstranden gjennom de grønne sanddynene. I motsetning til sommermånedene er vinteren i Vedersø Klit røff, med store, brusende bølger og iskald vind, som dere kan søke ly fra i sanddynene. Høsten og våren er ganske like og byr på fine, skummende bølger. Med et feriehusopphold i Vedersø Klit er du sikret uforglemmelige opplevelser og hyggelige stunder sammen med venner og familie, uansett årstid.

Luksussommerhus i Vedersø Klit

Sanddynelandskap ved
© Mette Johnsen
Strand ved Vedersø Klit
© Thomas Høyrup Christensen

Flotte fasiliteter i familievennlige feriehus ved Vedersø Klit

De store bølgene, det ville landskapet og den sterke vinden legger opp til både utendørsaktiviteter og koselige stunder innendørs. Feriehusene vi leier ut ved Vedersø Klit er store og romslige, men også hyggelige – med andre ord perfekte for å nyte tiden med familien og få en velfortjent pause fra hverdagen.

Feriehusene har mange flotte fasiliteter. De fleste feriehusene har aktivitetsrom med forskjellige spill, som f.eks. bordfotball, dart og bordtennis, en bassengavdeling med badstue og boblebad, et stort kjøkken der alle kan delta i matlagingen, og en romslig stue med komfortable møbler og peis. Det er herlig å komme tilbake til feriehusene i Vedersø Klit og deres flotte fasiliteter etter en kjølig spasertur langs stranden om høsten, eller etter en lang dag i solen om sommeren.

Utmerkede utendørsfasiliteter ved Vedersø Klit

Feriehusene ved Vedersø Klit har mange flotte fasiliteter innendørs, men dere kan også glede dere til alt det morsomme dere kan finne på utendørs. Her finner dere store gressplener dere kan spille fotball eller kubb på, og mange av husene har dessuten store sandkasser og husker som de minste kan leke i. Dere kan holde et øye med barna fra terrassen, mens dere nyter en god drink i hagemøblene eller tilbereder middagen på grillen.

Gode naturopplevelser ved Husby Klitplantage

Under familieferien i Vedersø Klit er det mye å finne på i den ville naturen som omringer feriehusene. Husby Klitplantage er et stort område der dere kan se flere forskjellige typer dansk landskap. Her finner dere Danmarks vestligste bøkeskog, der dere kan gå på oppdagelsesferd blant mange forskjellige planter og sopp. Husby Klitplantage har et unikt planteliv på grunn av det vekslende jordsmonnet –  et resultat av områdets beliggenhet mellom Nordsjøen og Nissum Fjord. Dere kan besøke Husby Klitplantage både til fots og på sykkel langs de merkede turstiene. Er dere heldige kan dere få øye på rev, hare eller hjort, som alle lever i området.

Feriemoro for badeglade ved Vedersø Klit

I feriehusene ved Vedersø Klit som vi leier ut hos VillaVilla, er dere sikret bading året rundt. Mange hus har store bassenger med motstrømsanlegg og vannsklier, og i de fleste er det dessuten badstue og boblebad. Selv om det kan gå vilt for seg når barna plasker i bassenget, er det ingenting sammenlignet med Nordsjøens brusende bølger. Disse legger opp til mange morsomme aktiviteter året rundt. For noen frister det kanskje med en frisk dukkert i de kraftige bølgene, mens andre foretrekker å gå lange turer langs stranden, finne rav eller bygge sandslott.

Stranden ved Vedersø Klit er tildelt sertifiseringen Blått Flagg –  en garanti for rent badevann og rene strender. I tillegg er stranden ved Vedersø Klit bilfri, så dere slipper å bekymre dere for trafikken.

Gode surfeforhold ved feriehusområdet Vedersø Klit

Vedersø Klit ligger mellom Thorsminde og Nissum Fjord i nord og Søndervig og Ringkøbing Fjord i sør, noe som betyr at det er gode muligheter for å drive med mange forskjellige typer vannsport. Vestkysten er kjent blant surfere for å ha de beste bølgene i Danmark, men ikke la dere skremme hvis dere er nybegynnere. Forholdene er gode for både nybegynnere og erfarne surfere, da bølgene kan være både store og små, avhengig av været. Det er viktig å være oppmerksom på strømmen, vinden og bølgene når dere driver med aktiviteter i Nordsjøen. Havet på vestkysten av Danmark har nemlig rykte på seg for å være uforutsigbart.

Strand ved Vedersø i Vestjylland
© Niclas Jessen
Ryttere på stranden ved Vedersø Klit
© Thomas Høyrup Christensen

Utleie av feriehus ved Vedersø Klit

Vestkysten av Jylland er en absolutt feriefavoritt – det er vi klar over hos VillaVilla. I tillegg til feriehusene ved Vedersø Klit leier vi ut familievennlige feriehus langs hele vestkysten av Jylland. Mot nord leier vi ut feriehus i Vrist og Vester Husby. Hvis dere vil dra enda lenger nordover, leier vi også ut mange feriehus i Nordjylland. Hvis dere heller vil feriere sør for Vedersø Klit, har vi et stort utvalg av feriehus i Søndervig, Vejers, Blåvand, Henne Strand, Ho, Hvide Sande, Houstrup Strand, Bjerregård og Klegod.

Har du spesielle behov? Da har vi feriehuset for deg!

Totalt leier vi ut omkring 85 feriehus på vestkysten av Jylland, og vi er ikke i tvil om at du kan finne det perfekte feriehuset til deg og familien din. Flere av feriehusene vi leier ut, er tilpasset spesielle behov. Det betyr at noen av feriehusene blant annet er rullestolvennlige, velegnet for babyer eller har kontakt til elbil. Hvis dere har spesielle behov, kan dere med fordel se på oversikten over fasiliteter i feriehusene vi leier ut.

Er det noe dere lurer på, kan dere kontakte oss på telefon eller e-post for å få hjelp til å finne det perfekte feriehuset.