Sommerhus med basseng i Vejers

Vi har et stort og romslig sommerhus i Vejers, hvor fasilitetene er på topp. Sommerhusene har fint basseng og aktivitetsrom.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 5 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Vejers

Den sjarmerende badebyen ved Nordsjøen ligger i et område som er attraktivt hele året, med en endeløs sandstrand, frisk luft, store klittplantasjer og imponerende lyngheilandskap. Den brede hvite sandstranden med fin sand og sanddyner er Blått Flagg-sertifisert. Bilkjøring er tillatt på den sydlige delen av stranden. Hele området rundt Vejers Strand er ideelt for gå-, sykkel-, og rideturer.

Vejers ligger nær Blåvand, som er en hyggelig by med dagligvarebutikker, spesialbutikker, lysstøperi, bolchekokeri, kunstgalleri og flere restauranter.

Vejers

Vejers Strand

Attraksjoner og severdigheter nær Vejers

Hvis du liker å fiske, så er mulighetene spesielt gode i nettopp dette området. Man kan fiske direkte fra kysten og i innsjøen Grærup Fiskesø.

Fra det 39 m høye fyrtårnet ved Blåvandshuk, som er bygget i 1900, er det en fantastisk utsikt over Nordsjøen. I Henne er det en golfbane, ca. 20 km fra Vejers Strand.

Blåvand Zoo er en av attraksjonene i nærheten av Vejers. Her finnes det et stort utvalg av forskjellige eksotiske dyr, klappedyr og husdyr. Dyreparken er blant de mest populære attraksjonene i Vejers og omegn, så et besøk er å anbefale.

Er du glad i å spille golf, så finnes det en golfbane i Henne, rundt 20 kilometer fra Vejers Strand.