Sommerhus i Ho ved Blåvand

Lei et sommerhus i naturskjønne Ho akkurat her på VillaVilla, hvor du finner store sommerhus med basseng og spa!

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Ho ved Blåvand

Naturen rundt Ho er svært allsidig. Ho Klitplantage er et stort fredet sand- og lynglandskap med merkede turstier og utsiktspunkter. Ho Bugt er et spesielt naturområde med fine strandenger.

Der kan man gå helt ut til ut spissen og oppleve selene som boltrer seg i dype tidevannsløp og renner. I høysesongen arrangeres det guidede bussturer på en naturbuss i området ved Ho og Blåvand – en tur det er verdt å bli med på.

Ho ved Blåvand

Attraksjoner og severdigheter nær

Ho kirke er en nydelig, gammel kirke fra midten av 1400-tallet, som blant annet har et tilhørende våpenhus. Kirken har to skip, og det ene av dem sies å være det eldste i Norden. 

Ho ligger bare noen få kilometer fra den populære feriebyen Blåvand. Blåvand kan by på både gode shoppingmuligheter og et yrende liv. I høysesongen kan man fort få følelsen av å ha kommet til sydligere strøk.

Den brusende Nordsjøen og de hvite strendene ved Blåvand er så absolutt verdt et besøk.

Havnebyen Esbjerg, som er Danmarks femte største by, ligger bare en halvtimes kjøretur fra Ho. Her finner du et godt utvalg av butikker og bra spisesteder.

De som ønsker mer fart og spenning, kan ta turen til Danmarks mest kjente familiepark, Legoland, som ligger 75 kilometer fra Ho.

Tirpitz er et nytt museum i nærheten av Blåvand. Museet ligger skjult mellom sanddynene og innbyr til en ny og moderne opplevelse med forskjellige utstillinger for både barn og voksne.