Sommerhus med basseng i Vester Husby

Bestill din neste ferie her på VillaVilla, hvor du finner de flotteste feriehusene i Vester Husby. Vil du vite mer om fritidsboligene eller lese mer om området? Les med nedenfor.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 6 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Vester Husby

Husene med stråtak går i ett med naturen i dette området, hvor både sanddyner og fjordenger ligger side om side med klittplantasjer. 

I området er det stor tradisjon for gårdsbutikker, brukskunst, lysstøping og keramiske verksteder, men har man lyst på en større shoppingtur kan man besøke den vakre byen Ringkøbing. Det er et stort utvalg av dagligvarebutikker i byen med den røde taksteinen og den flotte kirken midt på det hyggelige torget. I de brosteinsbelagte gatene og i gågaten er det et stort utvalg av spesialbutikker og kafeer.

25 km nordover kan Holstebro friste med shopping selv for de mest kresne med mange gode butikker og en stor gågate.

H. C. Andersen besøkte i 1859 Nr. Vosborg. Oppholdet på den vakre herregården fra 1530 var inspirasjon til novellen ”Historier fra klitterne” og noen av hans kjente papirklipp. 

Vester Husby

Attraksjoner og severdigheter nær Vester Husby

Ca. 20 km fra Vester Husby ligger Fiske- og familiepark West. Der kan man få en dag fullspekket av opplevelser og aktiviteter for hele familien med dyrehage, nytt badeland og fiskeri i vakre omgivelser.

Har du lyst til å prøve noe litt annerledes, kan du ta turen til Jettes Strudsefarm ved Søndervig. I tillegg til strutser kan man se vannbøfler, emuer fra Australia og nanduer fra Sør-Amerika. I butikken på gården får man kjøpt strutsekjøtt, strutsefjær og andre spesialiteter.

De mer kreative kan dessuten prøve å lage sin egen keramikk på Keramikkens Hus i Ringkøbing.