CO2-vennlig ferie, uten overraskelser

Ferier i et moderne feriehus med varmepumpe – det er både økonomisk og klimavennlig.

Er du ute etter en feriemåte som både er økonomisk og klimavennlig? Da har du kommet til riktig sted. Et ferieopphold i et VillaVilla-feriehus er perfekt for deg som tenker på klima, men ikke ønsker å gå på akkord med det som gjør ferien morsom for deg og familien.

I tillegg til aktivitetsrommet med biljard og bordtennis, bassenget, boblebadet og badstuen, har feriehuset et teknisk rom med noe helt unikt, som gjør ferien i et VillaVilla-feriehus ekstra morsom. Over 90 % av VillaVilla-feriehusene er utstyrt med en Vølund-varmepumpe, som leverer ca. 3,5–5 ganger så mye varmeenergi som den bruker i el-energi. Dette gjør varmepumpen til den mest energieffektive løsningen på markedet, og gjør at du sammenlignet med en ferie i tilsvarende fritidsbolig med for eksempel elektriske radiatorer ikke vil oppleve på langt nær samme prisøkning når energiprisene stiger. Det er gunstig både for klimaet og feriebudsjettet.

Badegaranti uten å måtte reise langt

Du trenger ikke fly hele familien langt til Syden om vinteren for å få badegaranti på ferien. I et VillaVilla-feriehus i herlige Danmark kan dere kose dere i bassenget og ta en drink i baren, når dagen går mot slutten. Ved å unngå den lange turen til sydligere strøk, reduserer du klimaavtrykket ditt, uten å gå på akkord med kvalitetstid og kos med familien.

Forbrukspriser

Du kan alltid se gjeldende forbrukspris for oppholdet via leietakerinnloggingen du får når du leier et feriehus. Trenger du en kostnadsberegning for et opphold før du bestiller feriehuset, står vårt bookingteam alltid klare til å hjelpe deg. Når du vet hvor stort feriehus du ønsker å leie, når du vil reise og hvor mange som skal reise, kan vi gi deg en prisantydning på forbruket ditt. Det skal føles trygt å leie et VillaVilla-feriehus.

Spar på energien

Med noen enkle triks kan du som gjest være med å spare på forbruket på feriehusoppholdet, til fordel for lommeboken og vårt felles klimaavtrykk.

✅ Husk å legge overdekket over bassenget når det ikke er i bruk. Slik sparer du på strømmen til bassengrommets avfukter.

✅ Husk å moppe gulvet i bassengrommet for vann. Slik brukes avfukteren i bassengrommet mindre,
og vi sparer mer strøm.

FAKTA

  • VillaVilla har eksistert siden 2003 (tidligere under navnet Luksushus.no) og har i dag over 7 000 utleieobjekter med ca. 100 000 besøkende i året.
  • Vi spesialiserer oss i feriehusutleie av luksus- og aktivitetsferiehus med plass til flere familier i Skandinavia og Nordtyskland.
  • Når du leier et luksusferiehus hos oss er du alltid sikret god service som lever opp til feriehusenes høye kvalitet og standard, der opplevelser og minner for livet skapes hver dag.