• Områder

Feriehusområder i Danmark, Sverige og Nordtyskland

Her får du oversikt over hvor du kan leie store, flotte feriehus.

Vi har feriehus med plass til hele familien i både Danmark, Sverige og Nord-Tyskland. Husene har plass til opptil 30 personer.

Feriehusene vi leier ut, ligger i noen av de vakreste områdene i Danmark, Sverige og Tyskland. Du kan for eksempel reise på ferie til Öland i Sverige, der du finner kilometerlange sandstrender. Eller hva sier du til Nord-Tyskland, ved Østersjøen, med flotte kyster, skoger og slott? Du kan også nyte ferien i Danmark, ved Nordsjøen eller nær København.

Alle husene byr på masse aktiviteter og underholdning for både store og små, som basseng, boblebad, badstue, biljard, spillkonsoller, bordfotball og bordtennis.

Finn området du liker best, her.

Surfere ved Blokhus Strand

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde feriehuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Se mer

Vestjylland

Det er mange vakre feriesteder i Vestjylland og vi tilbyr utleie av feriehus mange steder langs den jyske vestkysten.
Se mer
Sommerhuse ved Limfjorden

Limfjorden

Limfjorden er et naturskjønt område helt nord i Danmark som strekker seg fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og deler Vendsyssel og Thy fra resten av Jylland.
Se mer
Oplev Djursland skønne natur på ferie i luksus poolsommerhus - sommerhusudlejning på Djursland

Østjylland

I Østjylland leier vi ut hus i det naturskjønne området ved Ebeltoft, Fjellerup, Grenå og ved Saksild sør for Århus.
Se mer
Store sommerhuse med pool i Nordsjælland - sommerhusudlejning i det nordlige Sjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan man besøke Tisvildeleje, Gilleleje, Asserbo/Liseleje, Hornbæk eller Odsherred i det naturskjønne Kongernes Nordsjælland.
Se mer
Sommerhusudlejning på Fyn og øer

Fyn og øyer

På Fyn er det mulig å leie feriehus ved Faaborg, Tårup Strand, Skåstrup Strand eller på Langeland, hvor vi leier ut hus ved Bagenkop og Tranekær.
Se mer
muk Strand ved Mommark på Als

Sydjylland

I Sydjylland er det mulig å leie feriehus på de flotte øyene Als, Fanø eller Rømø.
Se mer
Sommerhushygge på Lolland, Falster og Møn - sommerhusudlejning

Lolland, Falster og Møn

På Lolland, Falster og Møn har vi feriehus i populære Marielyst på Falster, Råbylille Strand på Møn samt flere flotte steder på Lolland.
Se mer
Hammershus på Bornholm - sommerhusudlejning på Bornholm

Bornholm

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen her er helt enestående.
Se mer
Sverige

Sverige

Sverige er et vakkert land å feriere i uansett om du vil ha en aktiv ferie eller slappe av i feriehuset. Her får du både vakker natur og god stemning.
Se mer

Tyskland

Tyskland har så masse å by på! Her finner man vakre naturområder, fine skoger, pene sandstrenger og mange ulike severdigheter og attraksjoner.
Se mer
Blokhus Strand i Jammerbugten

Jammerbugten

Jammerbugten ligger på den nordjyske vestkysten. Her sender Skagerrak stadig brusende bølger inn mot de brede, hvite sandstrendene og i luften fanger de mange vannpartiklene solens stråler.
Se mer
Lønstrup i Nordjylland

Jylland

Danmarks vestligste region har strender med finkornet sand, fremragende surfesteder, vakre sanddyner og mange aktiviteter å velge mellom. Reis til et feriehus med luksus i Jylland.
Se mer
Lej et stort sommerhus ved Ringkøbing Fjord

Ringkøbing Fjord

Der Nordsjøen og Ringkøbing Fjord møtes, ligger det et strandparadis for aktive feriegjester. Vi har et feriehus i Danmark med glimrende utsikt til deg.
Se mer
Lej sommerhus med pool ved Sejerø Bugt

Sejerø Bugt

Legger du ferien til Sejerø Bugt, kan du kombinere en avslappende strandferie med kulturelle opplevelser.
Se mer
Danmarks største øy: Sjælland

Sjælland

Reis til Sjælland for å tilbringe avslappende dager på stranden! Finn et passende feriehus på Nordsjælland. Vi har det perfekte overnattingsstedet, både for storfamilien og fisketuren. Våre kjempeflotte feriehus er prikken over i-en på din ferie i Danmark.
Se mer
Natur og kultur i Thy

Thy

Har du lyst på en aktiv ferie med sport, fotturer og massevis av nye opplevelser i naturen? Eller trenger du bare ro av avslapning i flotte omgivelser? Da er Thy stedet for deg.
Se mer
Utsikt over stranden i Skagen

Feriehus nær Skagen

Skagen er et ferieparadis på den nordlige spissen av Jylland, med sandstrender som strekker seg så langt øyet kan se. Les mer om våre kjempeflotte feriehus her.
Se mer