Flotte ferieopplevelser på Lolland, Falster og Møn

Familieferie med gode opplevelser på sydhavsøyene

Sydhavsøyene Lolland, Falster og Møn er flotte feriedestinasjoner. Her finnes det mange flotte ferieopplevelser for hele familien. Vakker natur, herlige strender, muligheten til å være aktiv og et hav av severdigheter, som hele familien vil like. Stranden ved Marielyst har flere ganger blitt kåret til Danmarks beste.

14

Attraksjoner

58

Feriehus

Sommerhuse på Møn

Flotte opplevelser i vakker og variert natur

Det er gode muligheter for mange opplevelser i den varierte naturen på Lolland, Falster og Møn.

Ved Stevns Klint og på Møn kan dere se de enorme krittklippene som peker ut mot Østersjøen. Her kan dere med fordel begi dere ut på tur på den 22 km lange turruten Trampestien. Ruten tar dere med rundt den bratte klippen Stevns Klint, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Husk å ta med kikkert på turen, slik at dere kan få med dere det rike fugle- og dyrelivet i området!

På Lolland og Falster er det derimot åpne og frodige landskap. Opplev denne delen av sydhavsøyene ved å følge Klosterruten, som går forbi øyas mange klostre og kirker. Last ned appen Naturland Lolland Falster og kjøp guiden «Den Danske Klosterrute: Lolland-Falster» for å få mest ut av opplevelsen.

På Falsters østkyst finner dere milevis av vakre strender som passer perfekt til bading, soling og lek.

Lolland, Falster og Møn

På Lolland, Falster og Møn kan du besøke

Klikk på et område nedenfor for å lese mer om områder og ferieutleie på Lolland, Falster og Møn.

Kramnitze

Kramnitze

På ferie i Kramnitze kan du blant annet besøke Knuthenborg Safaripark Fortsatt drives det med fiske fra Kramnitzes hyggelige havn, og man kan kjøpe fisk fra båtene.
Se mer
Marielyst

Marielyst

I Marielyst finnes det opplevelser for alle, uansett alder. Mulighetene er mange, enten man vil late seg på de brede, hvite strendene ved Østersjøens brusende bølger eller shoppe i byens mange butikker
Se mer
Raabylille Strand

Råbylille Strand

Besøk Møn og dens vakre naturomgivelser og få en opplevelse for livet. Møn er en av Danmarks vakreste øyer. Her finnes det utallige muligheter for både avslappende ferier og ferier med høyt aktivitetsnivå.
Se mer

Attraksjoner på Lolland, Falster og Møn

Falster, Lolland og Møn er flotte reisemål i Danmark
Se mer
Sommerhusudlejning tæt på Knuthenborg Safaripark på Lolland
Østersøbadet

Østersøbadet

Østersøbadet kan friste med avslapping på den fine sandstranden og gode handlemuligheter i Rødby, som ikke ligger langt unna. Ta med barna en tur til badelandet Lalandia, hvor det er bowlingsenter, Little Vegas, barneshow, minigolf og skøytebane.
Se mer

Kultur, kunst og severdigheter dere bør oppleve

Det finnes massevis av kultur, kunst og attraksjoner på Lolland, Falster og Møn. Gamle herregårder, gods og slott pryder landskapet mange steder på øyene. Det finnes også flere kunstgallerier og museer.

Fordyp dere i steinalderen fra steinalderjenta Lolas perspektiv på Museum Lolland-Falster og få et innblikk i hvordan livet på Lolland var for 5000 år siden.

Dere kan også besøke Fuglsang Kunstmuseum, et av Danmarks eldste kunstmuseer, som stiller ut en enestående samling fra de viktigste kunstretningene i dansk kunsthistorie.

Les mer om de mange attraksjonene og severdighetene som finnes på Lolland, Falster og Møn her, og se hvilke av dem som passer best til en familieutflukt. Én ting er sikkert – uansett hva dere velger, venter fantastiske opplevelser på dere!

Kort om Møn

Vann

Østersjøen

Befolkning

9337

Befolknings-
tetthed

43 innbyggere per km²

Areal

217,75 km²

Koordinater

54° 59′ N, 12° 18′ O

Høyeste topp

Aborrebjerg, høyde: 143 m

Attraksjoner

Møns Klint, Liselund slott, Møn fyr

Kirke på Falster - spændende kulrur på Lolland Falster og Møn
Mølle på Lolland - udlejning af store sommerhuse på Lolland Falster og Møn

Attraksjoner på Lolland, Falster og Møn

Falster, Lolland og Møn er flotte reisemål i Danmark

Vil du tilbringe ferien på Møn, Falster eller Lolland? Da bør du også legge noen av severdighetene inn i kalenderen din. Du vil helt sikkert ikke gå glipp av Knuthenborg safaripark med sine 40 dyrearter på hele 600 hektar. Også Maribo domkirke har en interessant historie å fortelle

På Lolland, Falster og Møn kan du oppleve:

BonBon Land et lykkelig barn

BonBon Land

I sommerlandet BonBon-Land har berg-og-dal-banene morsomme navn og attraksjonene er spredt over flere nivåer, så her finnes det noe for ...

Se mer
fuglsang kunstmuseum

Fuglsang Kunstmuseum

På Fuglsang Kunstmuseum stilles det ut kunst fra så langt tilbake som 1700-tallet. Den største delen av samlingen er imidlertid ...

Se mer
Geocenter Mønsklint

GeoCenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint er et av Danmarks mest spennende vitenskapssentre, med utstillinger som tar deg med på en tidsreise hele ...

Se mer
Minigolf

Golf and Fun Park

I Golf & Fun Park kan hele familien more seg med forskjellige aktiviteter. Her finner du blant annet Europas lengste ...

Se mer