Feriehus nær Skagen

Oppdag Skagen – et ferieparadis på Jyllands nordligste spiss

Skagen er et ferieparadis i Danmark som har noe for alle og enhver. Det finnes imponerende områder å utforske på en dagstur i solen, og med sandstrender som strekker seg over fem mil, er det perfekte forutsetninger for badesugne barnefamilier. Gjestehavnen i Skagen er et populært reisemål, og på sommeren har byen et livlig restaurantliv og mange andre fornøyelser.

Skagen er den nordligste byen i Danmark, og ligger på nordspissen av Jylland. Like nord, lengst ute på Skagens Gren, kan man få med seg et mektig naturfenomen, der bølgene fra Skagerrak og Kattegat møtes. Kraften som oppstår ved dette møtet betyr det er forbudt å bade ved Skagens Gren, men man har muligheten til å dyppe føttene i det grunne vannet og stå med en fot i hvert hav.

Like sør for Skagen, ligger Europas største vandrende sanddyne, Råbjerg Mile. De voldsomme sanddynene er et perfekt reisemål for en dagstur.

15

Attraksjoner

7

Feriehus

solnedgang over stranda i Skagen

Nyt ferien i et feriehus med basseng nær Skagen

I Ålbæk, nær Skagen, kan dere leie et velutstyrtt feriehus med svømmebasseng, spa og badstue. I feriehusene finnes det også gode aktivitetsmuligheter for hele familien, der dere blant annet kan hygge dere med bordtennis, biljard og fotballspill. Ålbæk tilbyr også vakre, hvite og barnevennlige strender, der dere kan bade i det rene og rolige vannet.

Ålbæk strand ved Skagen
Ålbæk Strand i Nordjylland ved Skagen