Feriehus med biljard

Alle våre sommerhus har mange aktivitetsmuligheter som biljard, dart, bordtennis, bordfotball, lufthockey, spillkonsoller m.m. Tilbudet varierer fra feriehus til feriehus, så det anbefales å lese husbeskrivelsene.

Man kan spille biljard i nesten alle våre sommerhus

Betegnelsen biljard dekker en rekke forskjellige spill som alle spilles på et biljardbord. Nesten alle sommerhusene har biljardbord, så det er ingen unnskyldning til ikke å utfordre de andre gjestene og tilbringe noen timer, eller dager, rundt feriehusets biljardbord.

Familiens biljardhai

Dere kan f.eks. arrangere en turnering og se hvem som er familiens beste biljardspiller. Det er enkelt å lage en turneringsplan. Skriv opp navnene til alle deltakerne på et stykke papir i en vannrett kolonne og i en loddrett kolonne. Da får du et antall felter ut for hver deltaker som representerer navnene på deltakerne man skal spille mot i turneringen. Dermed er det enkelt å holde styr på om alle har spilt mot alle, og arket kan også brukes til å holde styr på hvem som vant hvert spill. Sommerhuset har alt lagt til rette for en slik turnering.

Det er bare dere i huset, så dere kan spille biljard i fred og ro så lenge dere vil og har lyst. I flere av feriehusene er det dessuten en bar i aktivitetsrommet hvor biljardbordet er plassert, så man kan nyte kald drikke mens man spiller.

Startpakke

Så enkelt som mulig: Startpakken

Startpakken inneholder det mest grunnleggende dere vil ha bruk for under oppholdet.

Se mer

Bratten Strand, Nordjylland Nr. 602

26 Personer

10 Soverom

5 Bad

Leiepris/uke fra

kr 31 465,00

Inkl. rengjøring

Rømø, Sydjylland Nr. 601

18 Personer

7 Soverom

3 Bad

Leiepris/uke fra

kr 22 571,00

Inkl. rengjøring

Rømø, Sydjylland Nr. 600

18 Personer

7 Soverom

3 Bad

Leiepris/uke fra

kr 22 571,00

Inkl. rengjøring