Utleie av kjempeflotte feriehus ved Jammerbugten

Aktiv ferie og naturskjønne omgivelser langt mot nord ved Jammerbugten

Jammerbugten ligger på den nordjyske vestkysten. Her sender Skagerrak stadig brusende bølger inn mot de brede, hvite sandstrendene og i luften fanger de mange vannpartiklene solens stråler. Her kan du boltre deg i de store bølgene eller sole deg, spille spill og slappe av på et teppe i ly for vinden oppe blant sanddynene. Ta med hele familien, utforsk den vakre naturen, besøk de mange attraksjonene og kos dere sammen på en ferie i Jammerbugten. De mange feriehusene venter bare på å ønske dere velkommen!

16

Attraktioner

12

Feriehus

Blokhus Strand i Nordjylland

Et spesielt navn på et spesielt sted

Området har fått sitt spesielle navn fra den nordjyske fiskekulturen. I gamle dager, når stormen raste på havet, søkte mange skip inn i bukten for å komme i ly for vær og vind. De fulgte lyset fra det de trodde var andre skip, men det var i virkeligheten lokale innbyggere med hester som bar lys under magen. For innbyggerne sto klare til å plyndre skipene når de gikk på grunn, og bukten har fått sitt navn fra de mange sjøfolkenes ulykkelige jamring.

Jammerbugten har noen av Nord-Europas beste badestrender

De flotte, brede og hvite sandstrendene ved Jammerbukten er helt særegne. Langs den 55 kilometer lange strandstrekningen ligger det flere enn 13 strender, og noen er blant de beste i Nord-Europa. På nesten alle de 13 strendene vaier enten det internasjonale blå flagget eller det nordjyske hvite flagget.

Det blå flagget er en internasjonal miljøsertifisering som gis til strender der det gjøres en ekstra innsats for miljøet og som har høy sikkerhet og gode badefasiliteter. Det hvite nordjyske flagget er en sertifisering som ligner det blå flagget, og strendene som får dette flagget oppfyller samme krav til sikkerhet og vannkvalitet. Det hvite flagget kan ha opptil tre blå stjerner, der tre stjerner er det beste resultatet. Alle nordjyske badestrender har tre stjerner.

Forskjellen på blått og hvitt flagg, er at det er tillatt å ta med hund og kjøre bil på strendene med hvitt flagg.

 

Thorup Strand
Børn Strand

Lær å surfe med hele familien

Løkken er kjent for sine to strender, Løkken Strand Nord og Syd. Hvert år fra mai til september settes det ut 500 badehus mellom Løkken og Blokhus, og de er viktige symboler på Danmarks badekultur. På Løkkens to strender kan du delta på surfekurs. Hos North Shore Surf får du god innføring i kunsten å surfe på noen av landets beste strender for nybegynnere! Barn helt ned til tre år kan delta, så lenge en voksen er med som hjelpeinstruktør.

Kultur, natur og gastronomi i fokus

Skulle du mot formodning få nok av bading på stranden og i feriehusets basseng, har Jammerbugten mange spennende kulturelle og gastronomiske opplevelser å by på. Flere steder i Jammerbugten arrangeres det torgdager, matmarkeder og ukentlige loppemarkeder i sommerhalvåret, samt enkelte dager i vinterhalvåret. Her vil du garantert gjøre spennende funn, både for hjemmet og ganen. Du kan også spise på en av de mange lokale restaurantene. Mange av rettene som serveres tar utgangspunkt i lokale råvarer og fiskespesialiteter. Du kan nyte maten i havnen eller ta den med hjem til feriehuset.

Du kan også ta en tur til noen av de mange kulturmiljøene som forteller historien om livet i Jammerbugten. Besøk gamle herregårder, møller, se hvordan fiskerbåter bygges eller dra ut i den vakre naturen. Hvis du trenger ro og fred, kan du bli med Jammerbugt kommunes innbyggere ut i områdets praktfulle natur. Innbyggerne har valgt ut 18 tankesteder, der naturen kan nytes i stillhet. Jammerbugten har en variert natur som det er verdt å utforske: skogplantingsområder, kyststrekninger, mose og sjøer. Så dette er et ideelt sted for en ferie i feriehus. Her kan du både slappe av i feriehusets bassengområde og ta mange interessante dagsturer i området rundt.

Humøret på topp og stor fart i Nordjyllands fornøyelsespark

Ser du etter fart, spenning og adrenalinkick, bør du ta turen til Fårup Sommerland. Parken ligger mellom Blokhus og Løkken og inneholder mer enn 60 attraksjoner for store og små. Her er det både Aquapark med bølgebasseng, surfhill og baderinger. Danmarks raskest akselererende attraksjon, Lynet, går fra 0 til 80 km/t på to sekunder. Det er dessuten massevis av plass til å leke på de store hoppeputene, trampolinene og klatrestativene. Her kan hele familien tilbringe en kjempefin dag sammen. De gode ferieminnene alle har fått i løpet av dagen kan utveksles når alle familiemedlemmene samles i feriehuset om kvelden.

Utleie av feriehus ved Jammerbugten

Vi tilbyr utleie av store, kjempeflotte feriehus med basseng flere steder ved Jammerbugten:

Blokhus

Nr. Lyngby ved Løkken

Grønhøj nær Blokhus

Klikk på et område for å se feriehusene i området.