Sommerhusutleie i naturskjønne Grønhøj

Du finner de beste sommerhusene i Grønhøj her på VillaVilla. Vi har store sommerhus som har plass til hele familien.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj ligger i vakre omgivelser nær både skog og strand. Den brede sandstranden med sanddyner har også Blått Flagg-sertifisering. Stranden kan friste med vann, sand og vakre solnedganger året rundt. Det er faktisk lov å kjøre på stranden ved Grønhøj, så pakk matpakken og nyt den flotte naturen. 

Området har mange aktivitetsmuligheter for hele familien, f.eks. Family Farm Fun Park i Vittrup, hvor det er både dyr, attraksjoner og piknikmuligheter. 

Ønsker man mer fart og spenning, kan området også friste med blant annet dykking, paragliding, klatring, surfing og gokartkjøring. Det er dessuten mulig å oppleve den vakre naturen fra hesteryggen.

Fårup Sommerland ligger kun 10 km fra Grønhøj og kan friste med aktiviteter og et stort badeland fullt av morsomme opplevelser for hele familien. Hvis det er shopping som står høyest på listen, så ligger Blokhus’ og Løkkens hyggelige butikker like i nærheten. Hva med et besøk til Bolcheriet i Løkken? Her kan barna følge med på når dropsene og karamellene blir laget.

Det er også muligheter for shopping i Aalborg i sentrum eller på City Syd kun 40 km unna.

Grønhøj