Feriehus nær Legoland

Legoland Billund – en fornøyelsespark med noe for enhver

Legoland Billund er en av Danmarks mest kjente og populære fornøyelsesparker, blant store og små. Fornøyelsesparken åpnet dørene for første gang sommeren 1968, og fyller i år 50 år. Det gjør Legoland Billund til den første, og dermed eldste fornøyelsesparken med legotema.

Legoland Billund har noe for hele familien, og fornøyelsesparken er delt inn i ni ulike underholdningsfasiliteter. Noen av fasilitetene er Duplo Land, som er tilpasset de mindre barna, Adventure Land, med rafting og vikingskip, og Legoredo Town, en oppbygd westernby. Miniland er kanskje det mest kjente, og her kan dere begi dere ut på en jorden rundt-reise og besøke ulike kjente byggverk fra hele verden, fullstendig bygget i lego.

Lalandia

I nærheten av Legoland Billund ligger også Lalandia, som er et vannland med aktiviteter for hele familien. Her kan dere ta turen ned den 102 meter lange vannsklien Twister, bade i bølgebasseng eller kople av i et av de varme boblebadene. Andre aktiviteter som finnes på området, er minigolf, bowling og klatrevegg.

Lei et feriehus i nærheten av Legoland

Legoland Billund ligger sentralt i den sørlige delen av Jylland. Med våre flott feriehus kan dere overnatte langs Danmarks kystlinje, og fra husene i Blåvand, Henne, Hvidbjerg og Skåstrup kan dere nå Legoland Billund og Lalandia i løpet av ca. en time med bil. Hos oss kan dere leie et luksuriøst feriehus med basseng, spa og badstue. I tillegg til en avdeling for å slappe av i, finnes det også flotte muligheter for aktiviteter, som blant annet bordtennis, biljard og fotballspill.

Fanø, Sydjylland Nr. 179

16 Personer
6 Soverom
3 Bad
Leiepris/uke fra

kr 16 469,00

Inkl. rengjøring

Henne strand, Vestjylland Nr. 387

24 Personer
9 Soverom
4 Bad
Leiepris/uke fra

kr 27 784,00

Inkl. rengjøring

Blåvand, Vestjylland Nr. 552

12 Personer
6 Soverom
2 Bad
Leiepris/uke fra

kr 16 949,00

Inkl. rengjøring