Har du noe å feire?

Et feriehus har alt lagt til rette for neste fest, uansett om det er snakk om en bursdagsfeiring, firmafest, barnedåp, konfirmasjon, bryllupsdag eller det årlige familieselskapet. Det er plass til opptil 24 overnattingsgjester og det er mange aktivitetsmuligheter for store og små. 

Det er selvfølgelig også plass til at alle kan sitte sammen og spise en nydelig middag. 

Hvis du velger å holde festen i et feriehus kan du fritt tilrettelegge alt, akkurat som du selv ønsker. Alt fra bordpynt til mat. Våre største hus har mikrobølgeovn, fryser, to ovner, komfyrer, kjøleskap og oppvaskmaskiner. Det er altså ingen sak å lage mat til mange mennesker. Har du ikke lyst til å lage maten selv, kan du alltids få maten levert.

Bar med kjøleskap    

I flere av våre hus er det bar med kjøleskap i husets aktivitetsrom. Der kan man blande drinker og servere kalde drikkevarer til gjestene.

Søk etter sommerhus med bar her.

Dette mener leietakerne

”Vi ville gjerne feire kobberbryllupet vårt og kom frem til at det var en god løsning å leie et flott feriehus i en uke. Vi syntes prisen på ca. 20 000 kr var rimelig. Det blir jo raskt minst 50 000 kr hvis man skal ha fest.”

”Vi hadde hele to fester i huset. Én for familien og én for venner.Vi lagde all maten selv og det var god tid til forberedelser i dagene mellom, noe vi faktisk hygget oss med”, forteller Lene Røge

Har du spørsmål til hvordan du best mulig kan planlegge deres store dag i et luksussommerhus, kontakt oss på tlf. +45 87 25 71 65.

26 Personer
10 Soverom
4 Bad
Leiepris/helg fra

kr 21 419,00

Inkl. rengjøring
18 Personer
7 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 15 226,00

Inkl. rengjøring
30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring