Ta med hunden på ferie i et sommerhus

Når hele familien reiser på ferie er det ikke mange som kan tenke seg å la det firbeinte familiemedlemmet være alene hjemme. Hunden skal selvfølgelig være med! Det er tillatt med opptil to kjæledyr i de fleste av våre feriehus, uten ekstra kostnad.

Ved mer enn 2 kjæledyr hører vi gjerne med feriehusets eier om det er i orden. Kontakt oss på tlf. +45 87 25 71 65.

Ta med hunden ut i naturen

Det kan være herlig med en gåtur på stranden. Også for den firbeinte. Hvilke regler gjelder egentlig når man tar med seg hunden? I følge Naturstyrelsens hjemmeside skal man først og fremst være oppmerksom på skiltingen på den lokale stranden. Enkelte steder er det forbudt å ha med hund. Men de aller fleste steder er hunder velkomne, og fra oktober til og med mars kan hunden løpe fritt, så lenge man har kontroll på den. Resten av tiden skal hunden være i bånd. Vil man en tur i skogen har Naturstyrelsen opprettet over 150 hundeskoger. Der kan man slippe hunden løs så lenge man følger med og kan rope den til seg, slik at den ikke sjenerer andre personer eller dyr i skogen.

Hvis hunden er alene i sommerhuset

Lar dere hunden være alene i huset er det deres ansvar at den ikke gjør skade på huset eller inventaret. Dere må også forsikre at bassengkontrolløren har tilgang til husets svømmebasseng. Kontrolløren kan komme når dere ikke oppholder dere i huset.

30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring
16 Personer
6 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 15 546,00

Inkl. rengjøring