Feriehus med basseng

Over 90 % av sommerhusene våre har svømmebasseng, og det blir stadig flere. Bassenget er feriehusenes store trekkplaster, særlig for de yngste i familien.

Her er det ”eget badeland”

I feriehus med svømmebasseng er det ”eget badeland”. Det er naturligvis kun dere som har adgang til feriehuset og dermed boblebadet, badstuen og bassenget, som vanligvis har motstrømsanlegg og sklie. Barna elsker å plaske i bassenget i timevis, nesten dagevis.

Bassenget er klart til bading ved ankomst

Vi stilles ofte spørsmålet ”hvor lang tid tar det før bassenget kan brukes”? Bassenget har en konstant temperatur på 26–29 grader og kan brukes så snart dere ankommer. Så bare få på dere badetøyet og ta feriens første dukkert.

Forbruk i feriehus med basseng Energiomkostninger betales alltid etter bruk. Forbrukets størrelse avhenger av hvor stort sommerhuset er og hvor mye de forskjellige fasilitetene blir brukt. Hvis dere ønsker et estimat på forventet forbruk, er det bare å ringe oss på tlf. +45 87 25 71 65.

Hold forbruket nede

Hvis det er ønskelig med minimalt forbruk anbefaler vi å dekke til bassenget med bassengtrekket når det ikke brukes og at gulvet på bassengrommet holdes tørt. Dermed er det ikke nødvendig med overbruk avfukteren.

Ålbæk, Nordjylland Nr. 634

18 Personer
7 Soverom
3 Bad
Leiepris/uke fra

kr 21 827,00

Inkl. rengjøring

Blåvand, Vestjylland Nr. 189

24 Personer
10 Soverom
4 Bad
Leiepris/uke fra

kr 34 868,00

Inkl. rengjøring

Søndervig, Vestjylland Nr. 328

18 Personer
7 Soverom
3 Bad
Leiepris/uke fra

kr 25 913,00

Inkl. rengjøring