Region / Tyskland / Olpenitz / nr. 721

Feriehus nr. 721 Olpenitz, Tyskland

I nærheten av den tyske småbyen Kappeln ligger Østersjøresorten Olpenitz (området er fortsatt under konstruksjon) med dette sjarmerende luksusferiehuset. Under... Les mer

18 Personer

3 Bad

7 Soverom

4 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

242 Areal

Tomtestørrelse

2018 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 18 777,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Utegrill og hagemøbler
  Stik til elbil

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  1200 m til stranden

  450 m til shopping

  500 m til restaurant

  Luksusferiehus ved Østersjøen med basseng og aktivitetsrom til 18 personer

  I nærheten av den tyske småbyen Kappeln ligger Østersjøresorten Olpenitz (området er fortsatt under konstruksjon) med dette sjarmerende luksusferiehuset. Under ferien ved Østersjøen finnes det mange muligheter for utflukter: Vikingmuseet Haithabu, Familieparken Tolk-Schau eller Arnis, Tysklands minste by. Også byen Kappeln er verdt et besøk. Den lille byen ligger langs Slien, og her finnes det en rekke shoppingmuligheter. I sommerferien kan du bade og sole deg på den helt egne badestranden til Østersjøresorten Olpenitz. I de kaldere årstidene er det bare å hoppe i det store bassenget i feriehuset – bademoro er garantert!

  Det er plass til 18 personer og to husdyr i luksusferiehuset. I tillegg til syv soverom finnes det en hems med fire myke madrasser. Soverommene er delt opp i to ulike områder. I ett av områdene finner man et dobbeltrom og tre rom med to enkeltsenger, og det andre området har ett dobbeltrom og to soverom med to enkeltsenger. Hvert av soveområdene har et eget bad med dusj og WC. Hver familie kan dermed dele hvert sitt bad hvis dere velger å reise sammen.

  Kjøkkenområdet er godt utstyrt. Der finner du to vasker, oppvaskmaskiner og komfyrer i tillegg til masse plass i både kjøleskap og fryser. Dere kan altså trygt kjøpe fersk fisk til 18 personer og oppbevare den kjølig helt til den skal tilberedes.

  Måltidene kan inntas enten ved det store spisebordet i kjøkkenområdet eller på den møblerte og delvis overbygde terrassen til feriehuset. Her finner man også en grill, der dere kan tilberede deilig fisk eller annet godt på en koselig grillkveld.

  Feriehusets aktivitetsrom byr på moro i mange ulike former! Det finner du biljard- og bordtennisbord, bordfotball og PlayStation 4. I tillegg kan dere spille dart eller bare slappe av i baren, som har eget kjøleskap. Men høydepunktet i luksusferiehuset er det luksuriøse velvære- og badeområdet. Bassenget er på 18 m² og har en romersk trapp og vannsklie. Det er bare å lene seg tilbake og slappe av i badstuen eller boblebadet. Dette gjør ferien til en garantert avslappet opplevelse. I tillegg har velvære- og badeområdet også et bad med dusj og WC, som de to andre badene.

  I den lyse og koselige stuen kan dere slappe av foran TV-en, lese en bok eller bare sitte og skravle. Sett deg godt til rette i sofaen eller lenestolene, og nyt synet og følelsen av ilden i peisen.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Schlei Nordlicht
  Sejlture på Slien
  Det lille tettstedet Kappeln kan by på en vakker kirke, en idyllisk mølle og historiske bygninger. Her ligger også startpunktet...

  Naturparken Slien
  Naturparken Slien
  Uansett om du vil gå deg en tur eller svømme litt, vil du la deg begeistre av naturparken Slien. Det...

  Hansa-Park
  Hansa-Park har virkelig utviklet seg siden 1970-tallet, og har nå både et lite legoland og en fritidspark med en prisvinnende...

  Leiepris/uke fra
  kr 18 777,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.