• Danmark
  • /
  • Danmarks beste minigolfbaner

Danmarks beste minigolfbaner

Er du på jakt etter en morsom aktivitet der du kan utfordre venner eller familie, så er minigolf alltid en sikker vinner. Men hvor finner man de beste minigolfbanene i Danmark? Her har vi samlet et utvalg av de aller mest populære banene.

BornPark Minigolf – Bornholm

Når vi snakker om minigolfbaner, kan vi ikke komme utenom BornPark på Bornholm. Dette er Nord-Europas største minigolfbane, med hele 18 hull og en rekke lekre detaljer. Selve minigolfbanen er formet som Bornholm, og hullene tar utgangspunkt i Bornholms klassiske attraksjoner.

Gudhjemvej 27, 3760 Gudhjem

Jambo Feriepark – Saltum (nær Blokhus)

Ved Saltum, ikke langt fra Blokhus og Fårup Sommerland, finner du Jambo Feriepark. Det er en afrikansk-inspirert feriepark med en kjempestor minigolfbane – komplett med krokodiller, elefanter og andre «hindringer». Minigolfbanen har åpent hver dag kl. 10–22 i sesongen.

Solvejen 60, 9493 Saltum

16 Personer
6 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 15 700,00

Inkl. rengjøring
30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring

West Coast Minigolf – Blåvand

Spill minigolf helt ute ved Nordsjøen, på West Coast Minigolf. Her finner du en 18-hulls minigolfbane, som med masse trær og busker i et kupert terreng, gir en helt spesiell minigolf-opplevelse. Det er åpent mellom kl. 10 og kl. 22 i høysesongen 1. juni til 31. august.

Blåvandvej 85 B, 6857 Blåvand

Dino Golf – Skagen

Hva har minigolf og dinosaurer til felles? Vel, hos Dino Golf i Skagen passer de sammen som hånd i hanske. Her kan hele familien spille minigolf blant imponerende dinosaurer – og i et kort øyeblikk kan bli i tvil om man befinner seg i forhistorisk tid, eller på en minigolfbane i Skagen.

Gamle Landevej, 9990 Skagen

Kerteminde Minigolf – Kerteminde

«Minigolfbanen med Danmarks beste beliggenhet». Slik presenterer Kerteminde Minigolf seg selv, og vi må innrømme at de har et poeng. Banen ligger nydelig plassert like ved Kerteminde-bukten. Her kan du nyte utsikten mens du spiller banens 18 hull. Solnedgangen kan du også oppleve – for Kerteminde Minigolf har sol helt frem til den går ned kl. 22, gjennom hele sommeren.      

Marinavejen 16, 5300 Kerteminde   

Golf Park West

I Golf Park West kan du spille Adventure Golf. Det betyr at du skal bevege deg rundt på hele banen. Banene er lagt til vakre omgivelser med steinbed og fossefall. Her kan du altså trene golftalentet, samtidig som du får en annerledes naturopplevelse.

Vesterhavsvej 150, 6830 Nørre Nebel

Rømø Minigolf

Rømø Minigolf har eksistert siden 1990, og ligger på en naturtomt på 3000 m2. Med mengder av trær og busker, er det nesten en oasestemning over Rømø Minigolf. I tillegg til minigolf, kan du også spille petanque eller prøve deg på shuffleboard.

Havnebyvej 209, 6792 Rømø

Adventure Minigolf (Rold Storkro)

Minigolfbanen på Rold Storkro i Rebild får deg nesten til å føle deg som du er på en ekte golfbane. Hindringer i form av høyt gress, bunkere m.m. og et lekkert kunstgress som underlag, gir deg virkelig muligheten til å teste dine minigolfevner.

Vælderskoven 13, 9520 Skørping

Feriehus til 24 personer

Har du lyst å leie et feriehus?

Du finner våre feriehus over hele landet – fra Nordsjøkysten til Bornholm.

Våre flott feriehus har plass til mange personer (normalt fra 14 til 30), og mange av dem er utstyrt med både spa, sauna, bordtennis, biljard og mye mer. Kort sagt: masse plass og masse luksus.

Se mer
16 Personer
6 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 15 700,00

Inkl. rengjøring
30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring