Helgeopphold i et flott feriehus med basseng

I uke 2–5 og 46–50 kan alle våre sommerhus leies på helgebasis. Mange av husene er også tilgjengelige for helgeleie i februar og helt frem til slutten av april (untatt i påsken). Og de kan bestilles så lenge i forveien som dere ønsker. I de øvrige vår- og høstukene kan enkelte feriehus være tilgjengelig for helgeleie. Dette er enklest å finne ut av ved å søke på den spesifikke helgen.

Et helgeopphold i et flott feriehus med basseng, boblebad, badstue og mange aktivitetsmuligheter i aktivitetsrommet kan være et godt avbrekk i en travel hverdag. Hele familien kan tilbringe tid sammen, og vi kan f.eks. anbefale en bordtennis- eller bordfotballturnering.

Eget ”badeland” pleier å være en suksess, særlig blant familiens barn, og dessuten sørger alle aktivitetsmulighetene for et par dager fulle av lek og moro.

Skal barn, svigerbarn og barnebarn samles til et luksuriøst helgeopphold?

Det er plass til opptil 30 overnattingsgjester i feriehuset. Det er altså fullt mulig å leie et hus for en helg eller langhelg når 70-årsdagen skal feires eller til den årlige familiesammenkomsten.

Mange leier et flott feriehus for en helg når de ønsker å samle familien og huset hjemme ikke er stort nok til at alle kan overnatte.

Vi hjelper gjerne til med å finne det rette huset til deres helgeopphold og sender gjerne et tilbud. Kontakt oss på tlf. +45 87 25 71 65.

24 Personer
9 Soverom
4 Bad
Leiepris/helg fra

kr 17 576,00

Inkl. rengjøring
30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring
18 Personer
7 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 15 226,00

Inkl. rengjøring