Helgeopphold i et flott feriehus med basseng

I uke 2–5 og 46–50 kan alle våre sommerhus leies på helgebasis. Mange av husene er også tilgjengelige for helgeleie i februar og helt frem til slutten av april (untatt i påsken). Og de kan bestilles så lenge i forveien som dere ønsker. I de øvrige vår- og høstukene kan enkelte feriehus være tilgjengelig for helgeleie. Dette er enklest å finne ut av ved å søke på den spesifikke helgen.

Et helgeopphold i et flott feriehus med basseng, boblebad, badstue og mange aktivitetsmuligheter i aktivitetsrommet kan være et godt avbrekk i en travel hverdag. Hele familien kan tilbringe tid sammen, og vi kan f.eks. anbefale en bordtennis- eller bordfotballturnering.

Eget ”badeland” pleier å være en suksess, særlig blant familiens barn, og dessuten sørger alle aktivitetsmulighetene for et par dager fulle av lek og moro.

Skal barn, svigerbarn og barnebarn samles til et luksuriøst helgeopphold?

Det er plass til opptil 30 overnattingsgjester i feriehuset. Det er altså fullt mulig å leie et hus for en helg eller langhelg når 70-årsdagen skal feires eller til den årlige familiesammenkomsten.

Mange leier et flott feriehus for en helg når de ønsker å samle familien og huset hjemme ikke er stort nok til at alle kan overnatte.

Vi hjelper gjerne til med å finne det rette huset til deres helgeopphold og sender gjerne et tilbud. Kontakt oss på tlf. +45 87 25 71 65.

Bratten Strand, Nordjylland Nr. 602

26 Personer

10 Soverom

5 Bad

Leiepris/uke fra

kr 31 465,00

Inkl. rengjøring

Rømø, Sydjylland Nr. 601

18 Personer

7 Soverom

3 Bad

Leiepris/uke fra

kr 22 571,00

Inkl. rengjøring

Rømø, Sydjylland Nr. 600

18 Personer

7 Soverom

3 Bad

Leiepris/uke fra

kr 22 571,00

Inkl. rengjøring