Aktiv ferie fylt med opplevelser i et velutstyrt feriehus i Danmark

Spennende, actionfylte og utfordrende aktiviteter venter under din neste ferie i våre danske feriehus. Ved danskekysten er det rikelig med muligheter til å få vind i håret og få adrenalinet til å koke, med forskjellige vannsportsaktiviteter som surfing, kitesurfing eller havkajakk. Les mer om de mange mulighetene til heseblesende vannsportsaktiviteter ved den danske øst- og vestkysten. Du kan lett kombinere et opphold i et feriehus med en aktiv ferie på land. Det finnes aktiviteter for både store og små, i alle vanskelighetsgrader.

Ha en aktiv ferie fylt med opplevelser i et flott feriehus i Danmark

Planlegger man en aktiv ferie, er det viktig å ha en god base hvor man kan slappe av og kose seg etter en dag fylt med aktiviteter. I et flott feriehus finnes det mange forskjellige innendørsaktiviteter, ettersom feriehusene våre er utstyrt med svømmebasseng, badstue, boblebad og aktivitetsrom, der du bl.a. kan finne biljard, bordtennis, dart, bordfotball og lufthockey. Flott feriehusene er derfor perfekt utstyrt for en familie som vil ha en aktiv ferie, men også ha muligheten til å kople av i luksuriøse omgivelser. Mange flott feriehus har også muligheter til utendørs spill og lek, f.eks. trampoline, klatretårn, huske, sandkasse og fotballmål.

Flotte rideturer og hyggelige turer med hest og kjerre i Danmark

Finnes det noe bedre enn å oppleve Danmarks flotte natur og landskap fra hesteryggen? Særlig er en ridetur på en islandshest en helt spesiell opplevelse. De små, men sterke hestene har hele fem gangarter, i motsetning til andre hester, som kun har tre. Islandshesten er særlig kjent for gangarten tølt, som gjør det ekstra behagelig for rytteren å sitte, da rytmen er lett å følge. Det er mulighet til å bestille rideturer, rideundervisning og turer med hest og kjerre over hele Danmark.

Blokhus Ridecenter i Nordjylland

Blokhus Ridecenter ligger ved det vakre sanddynelandskapet i Blokhus i Nordjylland, og tilbyr både rideundervisning og guidede turer i det flotte landskapet. Ridesenteret har omkring 100 hester og ponnier, så her er hester til både nybegynnere og erfarne ryttere. Ponniridning er tilgjengelig for de minste, på de små shetlandsponniene. Her kan dere lese mer om å feriere i et flott feriehus i nærheten av Løkken og Blokhus.  

Susende rideturer og turer med hest og kjerre ved Limfjorden

Klosterhede Plantage er et av Danmarks største skogsområder, og Mølgaard Ridecenter i Fabjerg tilbyr rideturer i den flotte naturen for barn fra 10 år. Leier dere feriehus i Danmark med mindre barn, kan dere i stedet bestille en tur med hest og kjerre.  Ta en tre til fire timers tur gjennom blomsterlandskapet med Ejsing Prærievognsferie i Vinderup. Her kan dere lese mer om å feriere i et flott feriehus ved Limfjorden.

Rideturer i Vestjylland

Hvis dere ferierer i et flott feriehus ved Ringkøbing Fjord, og gjerne vil ta en ridetur ved vestkysten, tilbyr Vinterlejegård Ridecenter forskjellige hesteaktiviteter. Foruten rideturer langs stranden for både nybegynnere og erfarne, tilbyr ridesenteret også undervisningstimer. Rideskolen har også ponniridning for de minste, og en dyrehage for barn med både kaniner, geiter og høns. Her kan dere lese mer om å feriere i Hvide Sande ved Ringkøbing Fjord, i et flott feriehus med svømmebasseng, boblebad og biljardbord.

Litt lengre sør, i byen Henne, ligger stutteri Vestkysten, som tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter sammen med hester. Her kan man også delta på ponniridning, rideundervisning og rideturer i naturen. Man kan ri langs vannet eller i den flotte naturen i Blåbjerg Klitplantage. Her kan dere lese mer om området og flott feriehusene ved Henne Strand, som fort kan bli rammen rundt deres aktive ferie ved Nordsjøen.

Ferierer dere i eller rundt den deilige feriebyen Blåvand, kan dere ta flotte rideturer hos Stutteri Vestmose, som ligger like ved naturskjønne Ho Bugt. De tilbyr både rideundervisning og rideturer på islandshester. Blåvand er et perfekt område for en aktiv familieferie. Her kan dere lese mer om å feriere i et flott feriehus i Blåvand.

Gøy med hest på den danske ferieøya Rømø

Den lille øya Rømø, ved Nordsjøen, tilbyr mange forskjellige opplevelser for hesteglade turister. I Rømø Lege- og Hesteland, kan du både kjøre vogner trukket av hester og esler, seile med et piratskip eller besøke den artige og populære vannparken. Thomsens Ridecenter tilbyr rideturer langs vannet eller gjennom øyas vakre skoger. Det finnes også ponniridning for barn. Vi tilbyr flott feriehus på Rømø i forskjellige størrelser. Her kan dere lese mer om området og de hyggelige feriehusene på Rømø.

Rideturer og andre hesteaktiviteter på Fyn og Langeland

Ferierer du i et flott feriehus på Fyn eller Langeland, kan du enkelt kombinere det med en ridetur eller andre hesteaktiviteter. Hestevognsferie på Sydfyn tilbyr utleie av både hester og kjerre. Tar du en ridetur på Langeland, er fantastiske Tranekær Slot et yndet mål. Tranegård Ridecenter tilbyr rideturer rundt den storslåtte, gamle bygningen. Du kan også få guidede turer og ponniridning for barn under 10 år, hos Stutteri Almindingen. Vi har store flott feriehus i Lohals og Bagenkop på Langeland, med plass til mange mennesker som ønsker en aktiv og hyggelig ferie. Her kan dere lese mer om Langeland og våre feriehus med svømmebasseng.

Aktiviteter i Nordic Park på Nordsjælland

I Græsted på Nordsjælland kombinerer man riding med velvære. Her kan dere ta både korte og lengre rideturer, eller delta på hippoterapi og terapiridning. Nordic Park tilbyr også den helt spesielle aktiviteten Yogri, som er en kombinasjon av yoga og riding. Her kan dere lese mer om å feriere i et flott feriehus på Nordsjælland, for eksempel i Tisvildeleje, Asserbo eller Vejby Strand.

Utforsk Møns Klit fra hesteryggen

Møn ligger Islændercenter Møn, som gir deg muligheten til å oppleve øyas vakre natur fra hesteryggen. Rideturen fører dere over eng og skog, til den imponerende kridtkysten, Møns Klint. Senteret tilbyr også undervisning i å forsterke din indre balanse gjennom hesteterapi. Et flott feriehus på Møn fungerer fint som en base for en aktiv ferie fylt med spennende opplevelser.

Er du klar for en runde golf?

I Danmark finnes det mange Pay & Play-golfbaner, der man kan komme og spille uten å være medlem. På de fleste golfbaner er også barn og nybegynnere hjertelig velkommen. For å spille golf på en dansk golfbane, må man ha en banetillatelse.

Løkken Golfklub

Gjestespillere er alltid velkomne på greenen på Løkken Golfklub, så her kan både voksne og barn utfordre hverandre til et vennskapelig slag golf i løpet av ferien i et flott feriehus. Her kan dere lese mer om feriehus med svømmebasseng i Nr. Lyngby ved Løkken.

Jammerbugtens Golfklub

I Fjerritslev ved Jammerbugten i Nordjylland ligger Jammerbugtens Golfklub. Her kan lidenskapelige golfspillere utfordre hverandre i flotte omgivelser, og avslutte dagen med en middag i golfklubbens restaurant. Vi har mange flott feriehus i Nordjylland med gode fasiliteter. Her kan dere lese mer.

Danmarks eldste golfbane på Fanø

Reiser dere på ferie til Fanø, er det gode muligheter til å spille golf. På den lille øya ved Nordsjøen ligger nemlig Danmarks eldste golfbane, Fanø Golf Links, med 18 hull. Her må du huske å reservere spilletid. Som et alternativ til greenen, kan dere også utfordre hverandre til et slag minigolf på en 18-hulls minigolfbane ved Fanø Bad. Her er det også mulig å leie tennisbaner. Fanø er en deilig ferieøy, hvor vi tilbyr flott feriehus med svømmebasseng og boblebad.

Golfferie i Blåvand

På Blåvandshuk Golfcenter er alle besøkende velkommen til å spille en runde golf. Man behøver ingen erfaring – her kan både nybegynnere og erfarne golfere spille på senterets Pay & Play-golfbane. Det finnes både en gressbane og en skogsbane tilgjengelig for spillerne. For de mer erfarne spillerne anbefaler vi senterets 18-hulls golfbane, med en fantastisk utsikt over Ho Bugt. På golfsenterets delikate restaurant serverer de bl.a. veldig gode spareribs. Et flott feriehus i Blåvand er den perfekte basen for en aktiv golfferie ved vannet. 

De beste reisemålene for en tennisferie i Danmark

Ønsker du en aktiv og underholdende ferie, kan en tennisferie være et godt alternativ – og det finnes mange muligheter til å leie baner i Danmark. Vorupør Tennisklub tilbyr spill på to moderne grusbaner og mulighet til å leie racketer og ball. På Skallerup Klit Seaside Resort ved Jammerbugten, kan man spille både tennis, innendørs badminton og squash. Også i Hjørring, som ligger like ved, kan man finne tennisbaner til leie. På VillaVilla kan dere finne et stort feriehus med svømmebasseng til tennisferien i Nordjylland.

Fredericia Idrætscenter

Fredericia Idrætscenter er Danmarks største idrettshall, der det tilbys alle mulige former for aktiviteter under samme tak. Her kan dere spille tennis og badminton, klatre i klatrevegg, bowle, trene, svømme eller bare nyte ferien i de forskjellige spaaktivitetene, som f.eks. dampbad eller saunagus (aromaterapi i badstue). Her kan dere lese mer om en luksuriøs, aktiv ferie i Østjylland og flott feriehus med svømmebasseng i for eksempel Fjellerup og Ebeltoft.

Nykøbing Falster Tennisklub

Sju toppmoderne tennisbaner står til rådighet hos Nykøbing Falster Tennisklub. Hvis været ikke er på topp, kan du også spille innendørs i klubbens tennishall. Banene bookes i svømmehallen, som ligger like ved siden av tennisklubben. VillaVilla tilbyr mange feriehus med svømmebasseng i forskjellige størrelser i Marielyst på Falster. Søk etter et flott feriehus her.

I Danmark kan man også stå på ski

Selv på vinteren er det mulig å ha en aktiv ferie i Danmark. Selv om Danmark ikke har store skisportsområder, er det allikevel mange muligheter til få ski på beina. På flere forskjellige steder i Danmark er det nemlig satt opp skihaller og skiområder. På Sjælland finner du for eksempel Hedeland Skicenter ved Hedehusene. Om du behøver litt hjelp med teknikken, kan du også bestille tid på skiskole. Indoorski i Rødovre tilbyr skimuligheter året rundt. Etter en dag på ski kan kvelden nytes i et flott feriehus på Nordsjælland, i f.eks. Tisvildeleje, Hornbæk eller Asserbo, med boblebad og badstue, og med lekker mat som dere kan nyte foran peisen.

Skitur i Østjylland

Ønsker dere å gå langrenn, kan løypene ved Rold Skov Skilaug anbefales. Her er det 16 kilometer med langrennsløyper i de vakre skogene. Uavhengig av årstiden, kan dere også besøke Ski Arena Aarhus eller Dayz Søhøjlandets Skicenter ved Silkeborg. I Randers i Østjylland planlegges dessuten byggingen av verdens største skihall, med i alt seks forskjellige bakker. Som base for en aktiv ferie i Østjylland, kan vi tilby flott feriehus i Ebeltoft, Fjellerup eller Saksild.

Full fart ned bakkene i Vestjylland og Sønderjylland

I Sønderjylland finner dere det vakre og kuperte skiområdet Hoch Hylkedal ved Kolding, som tilbyr 4 bakker og en heis. Ved skiheisen ved Vestre Plantage, kan dere kjøre på ski og snowboard når det har snødd. På vestkysten har vi har mange flott feriehus med aktiviteter og svømmebasseng. Her kan dere lese om feriehusene og ferien i Vestjylland.

Skiferie til Bornholm

Også på solskinnsøya Bornholm er det gode muligheter til en skitur. Skiområdet ved Østerlars tilbyr tre bakker, to heiser og flere forskjellige langrennsløyper, som alle kan benyttes når det har snødd. Her kan dere lese mer om ferien på Bornholm og de store feriehusene med svømmebasseng, som kan leies året rundt i Dueodde.

Den beste basen for en aktiv ferie

Etter en aktiv dag med vind i håret og adrenalin i kroppen, er det viktig å ha en god og hyggelig base hvor man kan slappe av og nyte ferien. Alle våre flott feriehus har peis og deilige sofaer foran tv-en, slik at dere virkelig kan kose dere sammen. Mange flott feriehus ligger også nær større byer, der det er muligheter til å shoppe, spise ute og gå på oppdagelsesferd. Derfor er det fullt mulig å komme hjem både underholdt og i god form, med masse opplevelser etter en flott ferie i våre flott feriehus.

30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring
(11)
Leiepris/helg fra

kr 16 429,00

Inkl. rengjøring
18 Personer
7 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 16 451,00

Inkl. rengjøring