Ansatte på VillaVilla

Teamet bak VillaVilla består av 13 medarbeidere. Nedenfor kan du bli bedre kjent med alle sammen, så vet du hvem du snakker med når du ringer eller skriver til oss!

Laura Nautrup, ferierådgiver

LauraTelefon, chat, Facebook og mail – det er mange måter å komme i kontakt med Laura på. Laura fullførte videregående studier i samfunnsfag ved Skive Gymnasium i 2019, og siden høsten samme år har hun vært en del av teamet i VillaVilla. Arbeidsoppgavene hennes er svært varierte, og omfatter både bestillinger, regnskap, kundeservice og administrative oppgaver. Selv om hun ikke har noen tidligere erfaring i bransjen, liker hun jobben godt, og i løpet av tiden hos oss har hun fått det hun selv kaller «et stort selvtillitsboost» med tanke på arbeidserfaring. 

Når Laura ikke er på jobb, bruker hun tiden sammen med vennene sine, familien og kjæresten. Gjennom hele oppveksten har familien hatt et eget feriehus i Blokhus, og når hun virkelig skal koble av, er det hit hun drar. I huset er det verken mobildekning eller spesielt mye å gjøre, og det gir henne pusterommet hun trenger fra tid til annen. «Nyt fasilitetene som er i huset. I stedet for å ta med mobil, datamaskin og underholdning hjemmefra, bør dere bruke tiden sammen og nyte hverandres selskap», er Lauras beste råd når man skal feriere i et feriehus.

Norma Hülsenbusch, ferierådgiver

NormaSiden våren 2020 har kontoret vært et internasjonalt miljø – da ble nemlig Norma en del av teamet. Norma kommer fra Tyskland, men bor i dag i Viborg sammen med sine to barn og sin danske kjæreste. Hun er utdannet frisør og kontorassistent, men har jobbet i bilbransjen og med gastronomi. Hos oss tar hun seg primært av bestillinger og oppgaver som er relatert til våre tyske utleieobjekter og kunder. Det er med andre ord en erfaren og tilpasningsdyktig kvinne med internasjonal erfaring du får i røret når Norma tar telefonen.

Hvis du spør Norma hva som skiller VillaVilla fra tidligere arbeidsplasser, forteller hun at hun «aldri har opplevd et team som er så harmonisk, både på jobb og privat». Det gjør at dagene på kontoret er fylt med smil og trivelige stunder, noe Norma setter stor pris på. Hun har trykket den danske hyggen til sitt bryst, og når hun tar med familien på ferie til vestkysten av Jylland, er det nettopp hygge som står i sentrum. Bruset fra Nordsjøen, lange spaserturer og koselige timer foran peisen – ifølge Norma er dette hygge på sitt aller beste. 

Sissel Kornerup Hansen, ferierådgiver

SisselSissel fullførte skolegangen ved Viborg Katedralskole sommeren 2020, og siden har hun vært en del av teamet i VillaVilla. Sissel sitter klar ved tastaturet når dere har spørsmål om bestillinger, utleie eller andre aspekter av oppholdet. Sissel er en erfaren ung kvinne, og hun har tidligere jobbet som både assistent på en dyreklinikk og barnepasser på et familiesenter. Dette bidrar til at hun passer perfekt inn i arbeidsmiljøet hos VillaVilla, som hun selv sier har like mye plass til moro, som til alvor.

Når Sissel ikke er på jobb, bruker hun fritiden til å få ut energi. Med mange år som håndballspiller på høyt nivå, er det viktig for Sissel å være aktiv så ofte hun kan. Det betyr imidlertid ikke at hun ikke kan nyte tiden sammen med venninner, eller at hygge ikke står høyt på prioritetslisten. Det er nettopp dette hun fremhever når man spør hva hun liker best med å feriere i feriehus. «Det må være hyggen. Jeg liker at man kan slappe helt av og bare kose seg med familie eller venner», sier hun med et smil.

Tobias Karlsen, ferierådgiver

TobiasTobias er 20 år gammel og ble uteksaminert fra Handelsskolen i Viborg i 2021. Han ble ansatt som ferierådgiver i bookingavdelingen vår i juli 2021, hvor han sammen med resten av avdelingen hjelper feriehusgjestene våre før, under og etter oppholdet. Når Tobias ikke er på jobb, bruker han tiden på håndball, venner og familie. Hvis han ikke har håndballkamp eller treningsleir i helgen, kan Tobias ofte sees ute i Viborg sammen med vennegjengen.

Han elsker en tur i feriehuset når muligheten byr seg. For Tobias er nemlig feriehus synonymt med hygge, nærvær og tid sammen med familien.

Laura Nørskov, ferierådgiver

Laura ble ferdig med utdanningen ved Midtbyens Gymnasium sommeren 2023 og har vært en del av VillaVilla-teamet siden august 2023. Laura er ferierådgiver i bookingavdelingen vår, og hovedoppgavene hennes består i å hjelpe våre fantastiske leietakere før, under og etter feriehusoppholdet deres. Laura har tidligere arbeidserfaring fra McDonald’s i Viborg, noe som har gitt henne pågangsmot i arbeidslivet. Laura føler at hun gjennom jobben i VillaVilla vil få mye erfaring, noe som vil hjelpe henne til å stå på egne ben på arbeidsmarkedet. Hun synes dessuten at miljøet i VillaVilla er helt unikt, med rom for alle.

Når Laura ikke er på jobb og hjelper leietakere, bor hun med foreldrene og lillesøsteren i Viborg. På fritiden bruker hun mye tid på fotball, og hun spiller på førstelaget til Team Viborg. Når hun vil slappe av, drar hun gjerne på ferie i et feriehus. Et av årets høydepunkt er familieturen til Skagen. Her er det alltid ferieidyll, uansett om værgudene byr på regn, vind eller sol. Det er alltid noe å finne på i feriehuset.

Lone Christensen, bookingleder

LoneLone er leder for bookingavdelingen vår og hjelper gjestene via telefon, e-post og chat. Hun er opprinnelig fra Viborg og har etter 25 år i utlandet returnert til hjembyen. Hun har vært en del av VillaVillateamet siden mai. Lone ble ferdig med utdanningen ved Viborg katedralskole i 1995 og flyttet deretter til utlandet. Hun har erfaring fra hotellbransjen i Sveits og har de siste årene arbeidet innen HR og rekruttering. VillaVilla-teamet ønsker Lone velkommen tilbake til den danske jobbkulturen. Stemningen på kontoret er kjempegod, og det er alltid plass til litt moro, selv når telefonen ringer uavbrutt. Lone har integrert seg fint hos VillaVilla og trives spesielt godt med å selge ferieopphold til forventningsfulle og fornøyde gjester.

På fritiden liker Lone å sykle eller gå tur rundt de flotte innsjøene i Viborg. Terrengsykling er en av favorittaktivitetene hennes, og snart kan vi også se henne på håndballbanen igjen. Lone var nemlig målvakt for Viborg HK i flere år.

Etter at hun flyttet til utlandet, har Lone feriert i Danmark ved flere anledninger. Fanø og Lønstrup har vært favorittdestinasjonene år etter år. Lone elsker havet, særlig når det er mye bølger. En lang spasertur i storm og vind med saltvann i ansiktet er noe av det beste hun vet. Etter turen skal det selvfølgelig fyres opp i peisen. Når været ikke byr på uteaktiviteter, liker hun særlig å spille backgammon, lese spennende krim eller kose seg med deilig mat og et glass vin.

Heidi Wirenfeldt, direktør

Heidi WirenfeldtDet er ingen som kjenner de daglige prosessene hos VillaVilla bedre enn Heidi. Hun har vært en del av teamet siden januar 2008, etter flere år i møbelbransjen. Hovedoppgaven hennes består av å være i dialog med huseierne og samarbeidspartnerne våre. Gleden ved å gå på jobb er veldig tydelig hos Heidi. Hun forteller at fellesskapet hun har med kollegene er helt spesielt, og at de har mye glede av hverandre: «Det er ikke alltid jeg har lyst til å gjøre arbeidsoppgavene mine, men jeg har alltid lyst til å gå på jobb. Det synes jeg er et stort privilegium.»

Det kollegiale fellesskapet blir ikke igjen på kontoret når Heidi drar hjem. Sammen med andre treningsinteresserte kolleger bruker hun nemlig flere morgener i løpet av uken på trening. En annen stor del av Heidis hverdag går med til lange turer med hunden og hyggelige stunder med familie og venner. Familien har også feriert flere ganger i feriehus. Der kan storfamilien tilbringe tid sammen med den enkelheten man får i et slikt hus, mens de sammen oppdager alle kriker og kroker av Danmark.

Sanne Gundersen, utleiekoordinator

Sanne GundersenSanne er en del av utleieteamet i VillaVilla. Hun har kontorutdanning med spesialisering i butikkledelse og flere års erfaring innen administrativt arbeid. Susanne har jobbet hos VillaVilla siden august 2014, og hun står for kontakten med de mange huseierne. I tillegg hjelper hun dere med bestilling av hus på både e-post og telefon. For Sanne er ingen arbeidsdager like, og i tillegg til de gode kollegene er dette noe av grunnen til at hun gleder seg til jobb hver dag.

Når Sanne ikke sitter på kontoret, er hun hjemme i den sørlige delen av Viborg sammen med tre barn og kjæreste. Her går tiden med til trening, lange spaserturer og hygge med familie og venner. Feriehus er også en del av privatlivet til Sanne. I november hvert år drar nemlig familien på helgeopphold i et feriehus og nyter tiden sammen på tvers av fire generasjoner. Dette er en over tjue år lang tradisjon, og Sannes beste tips for et godt opphold er at man må huske at turen skal være en ferie for alle som er med.

Ditte Lund Kristensen, utleiekoordinator

Møt Ditte, som har vært en del av VillaVilla-teamet siden august 2023. Ditte er en del av huseieravdelingen vår og er derfor vårt bindeledd til huseierne. Hun jobber med oppgaver som registrering av hus i systemet, kontakt med huseierne, vedlikehold av hus og mye annet. Med utdanning som salgsassistent og mange års erfaring har Ditte en serviceinnstilling utenom det vanlige, og hun står alltid klar til å gi en hjelpende hånd. Ditte anser VillaVilla for å være den perfekte arbeidsplassen, med en positiv tilnærming til arbeidsdagen og seriøse ansatte. Hun føler at stillingen gir henne faglige utfordringer, samtidig som hun får være del av et unikt fellesskap. 

Når Ditte ikke hjelper alle våre flotte huseiere, bor hun i søndre Viborg med mann og to barn. Når hun vil fylle på med energi, drar hun til den lokale Crossfit 8800 for å få seg en skikkelig treningsøkt. Og når hun behøver å slappe av, drar hun som regel til et feriehus, som for henne er synonymt med ro, lange gåturer og kvalitetstid med familie og venner.

Steen Sinding, servicesjef

SteenSteen har vært en del av teamet i VillaVilla siden november 2016 og har sammen med Jacob ansvaret for servicekonsulentene. Steens oppgaver er også i det tyske området, hvor han har ansvaret for vårt tyske selskap; Serviceteam ND.  Med forretningsspråklig bachelorgrad i både tysk og engelsk samt 11 års erfaring som oversetter, er Steen i aller høyeste grad på hjemmebane i jobben sin hos oss. Her er stikkordene smil, et godt arbeidsmiljø og frihet under ansvar.

Steen har en fortid som håndballspiller og bruker fortsatt deler av fritiden på håndball, nå som trener for datterens U-15 håndballlag. I tillegg tilbringer han mye tid på padelbanen og følger tett på favorittlaget i fotball, Liverpool. En aktiv livsstil kan kanskje gjøre det litt vanskelig å gire helt ned når man drar på ferie. Steens råd til alle som skal på ferie, om det er i feriehus eller ei, er derfor å ta med innendørsunderholdning, da dette alltid bidrar til hyggen

Jacob Toft Falden, servicesjef

JacobKontoret har i mange år hatt gleden av Jacobs erfaring innen salg og feriehus, men også den herlige humoren som skaper smil og latter blant kollegene hver dag. Hvis vi skrur tiden tilbake til 2011–2012, satt Jacob med en finger på pulsen i nesten alle deler av bedriften, fra fakturering og regnskap til kundebehandling. I dag har Jacob først og fremst fokus på service, og han fungerer som servicesjef sammen med Steen. Jacob har ansvaret for samarbeidet med litt over 90 servicekonsulenter som er tilknyttet de over 350 husene vi leier ut, og jobber i tillegg med utleie til bedrifter som bruker feriehusene på hverdager.

Det er samholdet som motiverer Jacob, både på jobb og privat. Som han selv sier, er det ikke utfordringene i arbeidet, men kollegene som motiverer ham til å gå på jobb hver dag. På fritiden spiller han fotball med et oldboyslag hver onsdag. Selv om han alltid har holdt på med mye idrett og liker å konkurrere, så er det også her det sosiale som er hovedmotivasjonen. Derfor kommer det heller ikke som noen overraskelse at Jacob liker å feriere med familie og venner i feriehus, der den travle hverdagen blir byttet ut med godt selskap, god mat og god vin.

Kathrine Højbjerg, digital forretningsutvikler

Kathrine HøjbjergKathrine sjonglerer både medier, IT, språk og samarbeidspartnere når hun jobber med å optimalisere og utvikle VillaVillas digitale plattformer. Hun har jobbet i feriehusbransjen helt siden hun ble uteksaminert fra Handelshøjskolen i Århus med mastergrad i tysk og internasjonal markedskommunikasjon. Kathrine har tilbrakt brorparten av karrieren i VillaVilla, hvor frihet under ansvar og nye arbeidsoppgaver både inspirerer og utfordrer henne faglig og praktisk.

Det er ikke kun på jobb at Kathrine har flere baller i luften. Også på hjemmebane har hun mye å henge fingrene i, med mann, to jenter og en masse idrett som familien samles om. Både svømming, jogging og ridning er på programmet, og dette gir mulighet til å koble av i en ellers travel hverdag. Når det er på tide å senke skuldrene helt, drar familien ofte på ferie i et feriehus. Hvert år i uke 31 drar hele familien på 14 personer av sted for å nyte hverandres selskap, den danske naturen og de mange spennende attraksjonene Danmark har å by på.

Kamilla Wetke, markedsføringssjef 

Kamilla er markedsføringssjefen vår og har det overordnede ansvaret for planleggingen og evalueringen av VillaVillas PR- og markedsføringstiltak på tvers av lokale markeder. Hun legger dessuten til rette for messedeltagelser og markedsanalyser sammen med resten av markedsføringsteamet. Kamilla har vært en del av VillaVilla siden januar 2023, men har over 20 års erfaring med innkjøp, salg og markedsføring. Merkevarestrategi og konseptutvikling har vært i sentrum av mange av oppgavene hennes.

Når Kamilla ikke er på kontoret i Viborg, tilbringer hun tid med venner, familie og kjæresten samt deres fire døtre. For å holde hodet klart tyr Kamilla til trening, og da er det særlig en blanding av sykling, boksing og funksjonell trening som står på programmet. Dessuten elsker hun å tilbringe tid med familien i det flotte feriehuset deres i Løkken. Kvalitetstiden med familien brukes blant annet på å gå lange turer langs vannet. For Kamilla har et feriehus en magisk evne til å skape avslappende omgivelser langt unna hverdagens stress og mas. 

Therese Læburgh Larsen, markedsføringskoordinator

Therese Læburgh LarsenTherese har vært en del av VillaVilla-teamet siden våren 2023. Som markedsføringskoordinator bruker Therese tiden på å oppdatere VillaVillas sosiale medier og utvikle og koordinere andre markedsføringstiltak. Med forretningsspråklig mastergrad i tysk og internasjonal forretningskommunikasjon samt tidligere erfaring som markedsføringsassistent er det ingen sak for Therese å kommunisere på både dansk og tysk. Hun ser på det som et stort pluss å kunne bruke kreativiteten innenfor markedsføring samtidig som hun er en del av det sammensveisede teamet hos VillaVilla. 

På fritiden liker Therese å løfte tunge vekter og bruke tiden med kjæresten, familie og venner. Når hun vil komme bort fra hverdagens kjas og mas, liker hun å dra på feriehusopphold med sine nære og kjære. Her er favorittaktivitetene å lese bøker og spille kort. Når vi spør Therese hva det beste rådet hun har til feriehusgjestene våre er, svarer hun helt klart «Nyt det!».