Kjempeflotte feriehus på Djursland

Djursland som feriereisemål

Djursland er en perfekt feriedestinasjon som kan friste med både vakkert, kuperte landskap, flotte barnevennlige strender og spennende attraksjoner for hele familien.

De fartsfylte rutsjebanene på Djurs Sommerland vil garantert gi deg sug i magen, og i Ree Park Safari kan du møte ville dyr fra hele verden. Du trenger heller ikke å dra langt for å se de eksotiske dyrene i Randers Regnskov eller de fargerike fiskene i Kattegatcenteret.

Leier du et feriehus på Djursland, har du også et ypperlig utgangspunkt for å dra på oppdagelsesferd i nasjonalparken Mols Bjerge eller gå en tur langs kysten. Det er dessuten gode muligheter for shopping. Både Ebeltoft og Grenaa kan friste med et godt utvalg av butikker og koselige kafeer, og skulle du få lyst til å dra på en skikkelig shoppingtur, er det ikke langt til handlegatene i Aarhus.

17

Attraksjoner

35

Feriehus

Utleie av feriehus på Djursland

Djursland byr på en helt spesiell atmosfære, og uansett hvor du befinner deg, er du omgitt av flott natur. På Djursland leier vi ut feriehus i Fjellerup, Ebeltoft og ved Grenå Strand.  

Fjellerup er spesielt kjent for de flotte feriehusene som ligger rett ved den hvite, langgrunne sandstranden med sanddyner og Blått Flagg-sertifisering. Her finner du også flere butikker, fristende iskiosker og bra restauranter.

Feriehusene våre i Ebeltoft ligger i nærheten av byens idylliske handlegater og stranden, og her venter det mange opplevelser for både store og små. Du kan for eksempel besøke Fregatten Jylland eller Glasmuseet.

Hvis du leier et velutstyrtt feriehuset ved Grenå Strand, bor du rett ved en fin og barnevennlig strand. Grenå er Djurslands største handelsby, og her finner du sjarmerende gater, lokale spesialiteter og mange gamle bindingsverkshus. I nærheten av Grenå ligger blant annet Skandinavisk Dyrepark, og i området er det flere turstier, blant annet i naturområdet Grenå Plantage.  

Så uansett om du ønsker en avslappende ferie eller ser etter spennende aktiviteter og unike opplevelser, vil feriehusene våre på Djursland gi deg et ypperlig utgangspunkt.

Djursland

Sommerhus på Djursland i Danmark
basseng i feriehus i Fjellerup