Action house i Løkken

Danmarks største gokartbane

Slipp løs din indre racingfører på den 1,1 km lange banen, hvor du kan kjøre i opptil 70 km/t med opptil 30 personer samtidig. Banen er Danmarks lengste og raskeste, og er derfor en helt unik opplevelse med løp som varer mellom 10 og 25 minutter. Gokart kan være tungt for kroppen, og særlig armene, hvis man ikke har prøvd det før eller er vant til denne typen sport. Derfor kan dere velge forskjellige løpspakker ut ifra erfaring og nivå.

Hvor mange strikes får dere til?

Bowling er en morsom aktivitet for hele familien. Bowlingbanene i Action House har automatiske sperrer i kulerennene som går opp når det er barnas tur til å spille og ned når det er de voksnes tur, slik at alle kan spille mot alle. På denne måten blir konkurransen mer rettferdig, og alle deltakerne har de beste forutsetningene for et gøyalt spill. Hvis gruppen kun består av voksne, bør dere sjekke ut tilbudet midnattsbowling, også kalt partybowling. Denne typen bowling, der en av kjeglene er rød, er tilgjengelig etter kl. 21.00. Når den røde kjeglen står forrest og det blir strike, får alle spillerne på banen shots.

Bowling i Action House Løkken

Sett jakt- og skyteferdighetene på prøve

En av de nyeste fornøyelsene på Action House er skytesimulatoren Laser Hunt. Simulatoren er en unik mulighet til å sette jakt- og skyteferdighetene på prøve i trygge og behagelige omgivelser. Den er den mest presise simulatoren på markedet og er veldig enkel å bruke. Du kan bruke et våpen som ser ekte ut, og som kan leies på Action House, eller du kan ta med et eget våpen, under forutsetning av at du har gyldig jaktkort og våpentillatelse. Kontakt personalet på forhånd hvis du ønsker å øve deg med et bestemt skytevåpen. Simulatoren har 14 skyteprogrammer som alle har høy grafisk kvalitet og realistiske jaktscener. I tillegg er det mulig å justere vanskelighetsgraden ved for eksempel å variere hastigheten eller størrelsen på målet du skyter på. Mulighetene for moro er mange, både for nybegynnere og eksperter!

Lekeland på 300 m2

Lekelandet på 300 m2 garanterer at de yngste medlemmene av familien får en morsom dag på Action House. Med flere etasjer og softballområder byr lekelandet på optimale forhold for at særlig de yngste får en dag full av lek og moro.

Øk pulsen med laserspillet Laser Maxx

Hjertebank, høy puls og svette håndflater er hva dere kan forvente av en runde i laserspillet Laser Maxx. På den 600 m2 store banen fordelt på tre etasjer kjemper opptil seks forskjellige lag mot hverandre, og det er om å gjøre å beskytte lagets powerboks. Deltakerne har på seg vester som holder tellingen på poengsummen. Du får 100 poeng for å treffe en motstander, men 25 poeng trekkes om du treffer en lagkamerat og 50 hver gang du selv blir truffet. Spillet er morsomt for både barn og voksne og kan spilles i en utvidet versjon hvor det er mulig å samle superkrefter som skjold, lydløshet og usynlighet!

Lasergame i Action House Løkken
Laserspil

Ta på deg briller og opplev en helt ny verden

Den nyeste aktiviteten på Action House er Vex Virtual Reality. Ta på VR-briller og utstyr, og gå inn i en helt annen verden der det du ser, lukter, hører og føler, endrer seg. Du kan spille for deg selv eller med andre. Om dere er flere som spiller, ser dere også hverandre i spillet. Spillet plasserer deg i et mørkt herskapshus, og du må finne veien ut før tiden er omme. Utfordringen er at mange zombier er blitt sluppet løs, og du må kjempe mot dem samtidig. Du kan velge mellom to spillutgaver. I den ene fokuserer du kun på zombiene, mens du i den andre får en ekstra utfordring underveis.

Action House Gokart