Teambuildingtur med faglig innhold

Feriehusene er egnet til mange former for bedriftsarrangementer. For eksempel workshops, kundemøter, interne møter eller arrangementer av mer sosial karakter som teambuilding eller det årlige julebordet.

Happy og Co leide et flott feriehus for en helg. Formålet var et arrangement hvor fordelingen mellom det faglige og det sosiale var 50/50. Samtidig skulle oppholdet være en belønning til medarbeiderne for god arbeidsinnsats.

”Heldigvis er mentaliteten i virksomheten vår sånn at man gjerne tilbringer en helg sammen med kollegaer, så lenge det ikke forventes at man er faglig hele tiden”, sier Jakob Petersen, direktør hos Happy og Co. Samtidig må han tilføye at det sosiale aspektet ved oppholdet overgikk 50 %. Noe som var ok fordi alle hadde en kjempefin helg.

”Jeg var utrolig positivt overrasket over huset”, forteller Jakob Petersen. ”Det var soverom nok til at alle fikk eget rom og antall bad var helt perfekt. Utover det fungerte det veldig bra å bruke tv-stuen til den faglige delen og deretter flytte oss når vi skulle spise. Det var også et pluss at det var to store kjøleskap, to oppvaskmaskiner og mange fasiliteter.Det fungerte rett og slett veldig bra”.

Happy og Co har tidligere holdt liknende arrangementer på hoteller eller internt i virksomheten, men det har aldri vært like bra. ”Internt blir ansatte lett forstyrret av daglige gjøremål og det er ikke så avslappende å være på et seminarsenter”, konstaterer Jakob Petersen. Han slår også fast at det er 100 % sikkert at Happy og Co kommer til å leie feriehus til bedriftsarrangementer senere.

Jakob Petersen fremhever dessuten at muligheten for å få noe mer faglig ut av oppholdet helt klart var tilstede. ”Jeg kan godt forestille meg å leie et feriehus en annen gang til et arrangement i hverdagen, men da ville programmet sett litt annerledes ut. Hvis vi reiser i hverdagen vil ledelsen forvente å få et mer faglig utbytte av turen”.

Happy og Co valgte et feriehus uten projektor og lerret, men det var ikke et stort problem å ta det med selv. Heller ikke innkjøp eller det at man selv lager maten, rydder osv. anser Jakob Petersen som et problem.

”Jeg har ikke noe som helst negativt å si om oppholdet”, sier Jakob Petersen avslutningsvis, ”det ville da vært at vi godt kunne ha vært der litt lenger”. Hans råd til andre virksomheter som vurderer å leie et feriehus til et arrangement er enkelt: ”Bare gjør det”, sier han, ”det er virkelig en kul måte å være sammen på!”

30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring
(11)
Leiepris/helg fra

kr 16 429,00

Inkl. rengjøring
24 Personer
10 Soverom
4 Bad
Leiepris/helg fra

kr 23 864,00

Inkl. rengjøring