Eagleworld: På sporet av rovfuglene

Kongeørn, jagtfalk og havørn: de største rovfugle i norden. I Eagleworld kan du komme lidt tættere på de imponerende fugle. Se dyrene på jagt og oplev interaktionen mellem mennesker og fugle. Trænede rovfugle er et symbol på frihed, selvom de er trænet af mennesker.

Når ble fuglereservatet grunnlagt?

Eagleworld ble grunnlagt i 1980 av Frank Wenzel. Fugleeksperten har trent med rovfugler i Arresø i Nordsjælland siden 1970. Skogene og plasseringen i nærheten av sjøen gjorde området rundt Bindslev til det ideelle stedet for et fuglereservat. I dag fremmer Eagleworld beskyttelse av fugler og respekt for dyr og sprer informasjon til interesserte tilskuere. Eagleworld skulle opprinnelig ikke være åpen for publikum.

Det kan du oppleve i Eagleworld

Ørn i Eagleworld i Nordjylland
Fugleshow på Eagleworld

Fugleshowet

De utendørs showene med rovfugler starter hvert år i påskeferien og avsluttes igjen om høsten. Fugleshowet varer i ca. en time. Billetter kan kjøpes på kafeen en time før forestillingen. I tillegg til fugleshowet kan tilskuerne også besøke fugleutstillingen.

Og en matbit til slutt

Det venter mange nye opplevelser på Eagleworld, hvor dere kan få et innblikk i en helt ny verden. Etter å ha sett på fugleutstillingen og fått med dere det vakre fugleshowet kan dere slappe av på Café Margrethe. Her kan dere velge mellom kaffe brygget med nykvernede bønner, te eller varm kakao med sjokolade.

Her finner dere Eagleworld

Skagensvej 107

9881 Bindslev

Danmark

Les mer på ørnereservatets hjemmeside: eagleworld.dk

kongeørn