Utleie av sommerhus med basseng ved Thorup Strand

Ta en ferie i et feriehus ved Thorup Strand, som gir fantastiske ferieminner for hele familien.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Utleie av flotte feriehus ved Thorup Strand

Har du noen gangs sett det danske programmet Gutterne På Kutterne? Programmet følger fem kamerater som jobber som fiskere på fiskeværet Thorup Strand, som er et vakkert området du bør besøke.

Her finner du en by der fiske er svært viktig. På stranden ligger gamle, blå fiskeskøyter som venter på at vannet skal stige, og i horisonten kan du se fiskere i arbeid. Du bør ta turen innom Thorup Strands Fiskebod, som har åpent døgnet rundt. Der kan du kjøpe fersk fisk til middag.

På stranden kan du dessuten finne rav om vinteren, mens det om sommeren er gøy å se etter steiner i ulike former og farger. Det finnes blant annet mye hvit kalkstein, som du kan kaste og få til å sprette på vannet. Hjemturen kan legges via de vakre sanddynene. Da går du forbi Haw-kiosken, som kan friste med is og mat på sommeren.

Thorup Strand

Thorup Strand
Thorup Strand

Attraksjoner og severdigheter ved Thorup Strand

Naturen rundt Thorup Strand er vakker og tiltrekker seg mange turister hvert eneste år. Det finnes dessuten et flust av ulike dyrearter her, og ulven trives derfor spesielt godt. På plantasjene mellom Thorup Strand og Slettestrand kommer natteravnen på besøk hver vår hele veien fra Afrika. Besøker du plantasjene i løpet av dagen, kan det være vanskelig å se ravnen ettersom den sover og kamuflerer seg med de gråbrune fjærene. Om natten kan du imidlertid høre ravnens karakteristiske skrik når den begir seg ut på eventyr.

Et annet naturområdet som også er verdt et besøk, er Bulbjerg. Klippen ligger vest for Thorup Strand og er et ynglested for måkearten krykkje. Måkene holder til på den 47 meter høye kalksteinklippen og tåler, i motsetning til andre fuglearter, den sterke vinden på vestkysten.

Det er også flere andre spennende attraksjoner og severdigheter å utforske rundt Thorup Strand. Thorup Strand ligger nemlig i skillet mellom Nord- og Vestjylland, og det er dermed mulig å få med seg attraksjoner fra begge regionene uten å måtte kjøre for langt. Du kan for eksempel besøke Bunkermuseet i Hanstholm eller Fårup Sommerland. Aalborg ligger dessuten én times kjøretur østover, så hvis du savner det yrende bylivet, er det bare å ta en dagstur til «Nordens Paris».