Bestill et stort og koselig sommerhus på Øland

Drømmer du om å reise på ferie i sommerhus på Øland? Bestill ditt feriehus her på VillaVilla, hvor vi har store feriehus med plass til hele familien.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 6 feriehus som passer til søket ditt.

Familieferie i Sverige

Sverige som feriedestinasjon

Som ferieland har Sverige mye å by på. Det er spesielt den vakre svenske naturen som tiltrekker besøkende. Sverige byr på vidstrakte vidder, vakre skoger, et rikt dyreliv og ikke minst herlige strender. Det er også gode muligheter for en komfortabel storbyferie, hvis det frister aller mest. I nærheten av Öland finner dere Smålands tredje største by, nemlig Kalmar. Her kan dere oppleve kultur, gode shoppingmuligheter og mange grøntområder.

Hvis dere planlegger en familieferie der målet er kvalitetstid og gode opplevelser, er Sverige det perfekte valget. Her finner dere dyreparker, fornøyelsesparker og muligheter for en aktiv ferie som alle kan være med på. På Öland finner dere Ölands dyre- og fornøyelsespark. Her kan dere se 160 dyrearter, samt et 1000 kvm stort badeland, med mange forskjellige vannsklier.

Öland

Öland

Utleie av feriehus på Öland i Sverige

Hos VillaVilla tilbyr vi utleie av feriehus på den vakre øya Öland. Det er uten tvil et av de aller vakreste områdene i Sverige. Öland ligger bare 300 km fra Øresundsbroen og har fantastisk natur.

Gjennom VillaVilla kan du leie et stort feriehus med plass til mellom 12 og 18 personer. På Öland leier vi ut feriehus med både basseng og boblebad. Vi har med andre ord noe som passer nettopp deres behov. Les mer om hva dere kan oppleve på Öland her.