Utleie av familievennlige feriehus med basseng ved Bratten Strand

Bratten Strand ligger i den nordligste delen av Jyllands østkyst, mellom Frederikshavn og Skagen. Her finner dere et rolig feriehusområde som er perfekt for familieferier med små barn. Stranden har Blått Flagg og grunt vann, og i sommermånedene er det shoppingmuligheter bare tre kilometer unna. Feriehusene til leie nedenfor har dessuten flotte fasiliteter som kan brukes året rundt.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Utleie av store feriehus med basseng og boblebad ved Bratten Strand i Nordjylland

Det vakre og fredelige feriehusområdet Bratten Strand ligger i Nordjylland, mellom Fredrikshavn og Skagen på østkysten av Jylland. For mange er Bratten Strand et unikt sted der natur, avslapning og feriestemning går hånd i hånd. Området byr på en hvit sandstrand, glade gjester, en liten kiosk, vakker natur og større byer i kjøreavstand. Bratten Strand er det perfekte stedet for den neste familieferien, særlig hvis dere reiser med barn. Stranden har grunt vann, er svært barnevennlig og har Blått flagg. Her kan dere gå på lange turer året rundt, eller ta en dukkert i bølgene når været og temperaturen tillater det.

Lei et familievennlig feriehus med flotte fasiliteter ved Bratten Strand

Feriehusene vi leier ut ved Bratten Strand, er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Nordjylland. Feriehusene er store, romslige og gjør det mulig å kombinere avslapning og kos med lek og aktiviteter. Hvis det er kaldt ute med mye vind og regn, er badingen sikret inne i det store bassengområdet. Flere av feriehusene har boblebad, badstue og basseng. Noen av bassengområdene har vannsklie og motstrømsanlegg. Når dere har fått nok av å bade, er det bare å få på tørre klær og gå videre til neste aktivitet – f.eks. et av de mange spillene i aktivitetsrommet. Her finner dere et stort utvalg av morsom underholdning til hele familien. Dere kan konkurrere i dart, bordfotball og bordtennis eller spille PlayStation (husk å ta med spill). Merk at ikke alle aktiviteter og bassengfasiliteter er tilgjengelige i alle hus. De spesifikke detaljene kan leses under hvert hus.

De som er slitne, kan trekke seg tilbake til soveavdelingene, mens resten fortsetter moroa så lenge de vil. I feriehusene er dere sikret en god natts søvn, da soveavdelingene og aktivitetsområdene ligger adskilt fra hverandre. Mange av feriehusene har dessuten hems, som er en sikker vinner blant de yngste gjestene. Her kan de boltre seg i fred og ro, leke og sove.

Nyfanget fisk på tørresnøre
havet utenfor den danske østkysten

Bratten Strand byr på en rekke naturopplevelser

Området ved Bratten Strand er perfekt for lange turer med hele flokken. Dere kan gå lange turer langs stranden eller besøke en av de mange sanddynene som ligger i området. Hvis dere foretrekker å bevege dere på to hjul, er det flere gode ruter for terrengsykling i Aalbæk Klitplantage, Bunken Klitplantage og på Hulsig Hede. Dere kan dessuten besøke Skagen, som ligger kun 30 km unna Bratten Strand. På denne turen vil dere få med dere vakre naturlandskap – blant annet Råbjerg Mile, som er den perfekte destinasjonen hvis dere vil tilbringe en dag ute i det fri. Hvis dere foretrekker en avslappende dag med fiske, finnes det flere «put and take»-sjøer i området. Det er også mulig å fiske fra stranden.

Spennende attraksjoner i kjøreavstand fra Bratten Strand

Nordjylland byr på mange opplevelser og severdigheter som er verdt å besøke i løpet av ferien. Du kan se en oversikt over alle severdighetene i Nordjylland ved å klikke her.

FarmFun i Aalbæk ligger i nærheten av Bratten Strand. FarmFun er en fantastisk dyrehage for hele familien. Her kan dere tilbringe dagen utendørs sammen med de mange dyrene eller besøke parkens lekeland.

Hvis barna liker fart og spenning, er det en god idé å ta turen til Fårup Sommerland. Her finnes det spennende berg- og dalbaner for de eldste og rolige attraksjoner for de yngste. Det nordjyske sommerlandet er et paradis fylt med lek og moro, der dere er sikret en god latter og mange nye minner å ta med dere hjem.

Hvis dere er på ferie på Bratten Strand, er Skagen det perfekte stedet å besøke. Her kan dere spasere i gatene med de gule husene, besøke kunstmuseet, smake på lokale delikatesser eller besøke Jyllands spiss, Grenen, der Nordsjøen og Kattegat møtes.

Utleie av feriehus ved Bratten Strand

Nordjylland er en vakker region med mange flotte ferieperler – det perfekte stedet for et avslappende feriehusopphold. En av disse ferieperlene er uten tvil Bratten Strand! Hvis du vil utforske mer av det Nordjylland har å by på, kan du ta en titt på feriehusene vi leier ut andre steder i regionen. I tillegg til Bratten Strand leier vi ut feriehus i både nr. Lyngby på Løkken, Blokhus, Ålbæk, Vorupør, Thorup Strand og ved Grønhøj. Leier du et av våre feriehus, kan du oppleve alle deler av Nordjylland i vakre og familievennlige omgivelser.

Har du spesielle behov? Da har vi feriehuset for deg!

Hos VillaVilla leier vi ut mer enn 380 feriehus i hele Danmark, i Nord-Tyskland og på Öland i Sverige. Dette har vi gjort siden 2003, så hvis du trenger hjelp til å finne feriehuset som passer best til din familie og behov, står vi klare til å hjelpe. Du kan kontakte oss på telefon, chat eller ved å sende oss en e-post. Sammen finner vi den beste løsningen for deg!